CHAMPIONS LEAGUE

Κανονικά το Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ

Κανονικά το Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ
Μιραλάς INTIME SPORTS

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο αγώνας Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ θα μεταδοθεί κανονικά της Τετάρτη.

Τελικά οι απεργίες φαίνεται πως δεν θα αγγίξουν τους αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την Τρίτη είχαμε κανονικά μετάδοση, κάτι που θα συμβεί και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ λοιπόν με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως συναισθάνεται τις δυσκολίες που περνάει ο Έλληνας πολίτης, λόγω της κρίσης, οπότε για να μας φτιάξει το κέφι κάνει εξαίρεση στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά ανακοίνωση:

"Η ΠΟΣΠΕΡΤ για λόγους ισότητας και ανταγωνιστικότητας και συναισθανόμενη τη θέληση του Έλληνα πολίτη, που περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων 40 χρόνων από τις πολιτικές φτώχειας, ανέχειας και εξαθλίωσης της κυβέρνησης της τρόικας, καθώς και την επιθυμία των φιλάθλων να δουν τον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της να δώσει εξαίρεση στο προσωπικό από τις 21:30 της Τετάρτης, ώστε να καλυφθεί από τη ΝΕΤ η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ για το Champions League καθώς και όλη η υπόλοιπη αθλητική κίνηση μέχρι το τέλος του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα περνάει κρόουλ με τα αιτήματα των απεργών".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ