CHAMPIONS LEAGUE

Καμπάνα τριών αγωνιστικών σε ΤΣΣΚΑ

Καμπάνα τριών αγωνιστικών σε ΤΣΣΚΑ
DMITRY KOROTAYEV/KOMMERSAT

Σε κανένα από τα επόμενα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ στο Champions League δεν θα μπορέσουν οι φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας να δώσουν το παρών, ενώ η UEFA επέβαλε και τσουχτερό πρόστιμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η UEFA τιμωρεί ρωσική ομάδα τη ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει δείξει ότι σε τέτοια θέματα δεν υπάρχει ανοχή και το επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τιμωρώντας την ΤΣΣΚΑ λόγω όσων έκαναν (ρατσιστική συμπεριφορά, ρίψη φωτοβολίδων κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμπλοκές με αστυνομικούς) οι οπαδοί της στην αναμέτρηση με τη Ρόμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει τα επόμενα τρία παιχνίδια της στις διοργανώσεις της UEFA ως γηπεδούχως κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον, η ρωσική ομάδα καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Ακόμη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα μπορεί να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της για τις υπόλοιπες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Champions League της φετινής σεζόν.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή δεν πρόκειται να δείξει κανένα δείγμα ανοχής στον ρατσισμό και τις διακρίσεις στο γήπεδο και τις κερκίδες. Όλες οι μορφές ρατσιστικής συμπεριφοράς θεωρούνται σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα και τιμωρούνται με βαρύτατες κυρώσεις".

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που η ΤΣΣΚΑ τιμωρείται λόγω συνθημάτων των οπαδών της, τα οποία είχαν ρατσιστικό περιεχόμενο. Τέλος, δείτε ένα βίντεο με την ανταλλαγή φωτοβολίδων στο "Ολίμπικο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ