CHAMPIONS LEAGUE

Ιμπραχίμοβιτς: "Έχει δίκιο ο Μουρίνιο"

Ιμπραχίμοβιτς: "Έχει δίκιο ο Μουρίνιο"
Ιμπραΐμοβιτς

Διαβάστε για τον πόλεμο δηλώσεων που προκάλεσε το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Μπαρτσελόνα στο ματς με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ (videos).

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Μίλαν, σε ένα παιχνίδι που έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα εξαιτίας ενός πέναλτι.

Το σκορ ήταν 1-1 όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Μπαρτσελόνα για κράτημα του Νέστα στον Μπουσκέτς στο 40ό λεπτό.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τις αντίπαλες ομάδες στο "Καμπ Νόου":

"Τώρα καταλαβαίνω γιατί φωνάζει ο Μουρίνιο όταν έρχεται ο Καμπ Νόου", είπε χαρακτηριστικά για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Πεπ Γουαρδιόλα:

"Τώρα ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε φίλος του Μουρίνιο; Δεν ξέρω τι λέει ο " κύριος" Ιμπραχίμοβιτς. Όταν κρατάς τη φανέλα μέσα στη μεγάλη περιοχή είναι πέναλτι. Και τα δυο πέναλτι ήταν. Στο πρώτο είχαμε ανατροπή και στο δεύτερο τον κράτησε από τη φανέλα".

Στη συνέχεια είπε για το παιχνίδι: "Εμένα οι παίκτες μου μίλησαν στο γήπεδο. Κάναμε 21 τελικές απέναντι σε μία ιταλική ομάδα. Δεν μπορούσε να κερδίζουμε 6-0 κάθε ημέρα. Παίζαμε προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ".

"Το ένα πέναλτι το έκανε ο διαιτητής"

Ο προπονητής της Μίλαν, Μάσιμο Αλέγκρι, σήκωσε το γάντι και στη συνέχεια δήλωσε για την επίμαχη φάση: "Έγιναν δυο πέναλτι στο παιχνίδι. Το ένα το κάναμε εμείς και το άλλο το έδωσε ο διαιτητής".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ