CHAMPIONS LEAGUE

"Η Ρεάλ ξεφτίλισε τον Γκουαρντιόλα"

"Η Ρεάλ ξεφτίλισε τον Γκουαρντιόλα"

Η "Bild" ήταν πολύ σκληρή στο διαδικτυακό πρωτοσέλιδό της με τον Γκουαρντιόλα, τον οποίο όμως στήριξε ο Ρουμενίγκε, αλλά και ο Αντσελότι! Διαβάστε επίσης δηλώσεις των Πεπ, Λαμ και Ρόμπεν

"Η Ρεάλ ξεφτίλισε τον Γκουαρντιόλα", ήταν ο τίτλος στο διαδικτυακό πρωτοσέλιδό της γερμανικής εφημερίδας, "Bild", προσθέτοντας: "Ντροπή για τον προπονητή, η εμφάνιση ήταν απαρέδεκτη".

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, στήριξε τον Ισπανό, κάτι που έκανε μάλιστα και ο τεχνικός της Ρεάλ, Καρλό Αντσελότι!

"Είναι μία νύχτα για την οποία είναι καλύτερα να μην πούμε τίποτα. Ο αντίπαλος κυριάρχησε ξεκάθαρα. Έχουμε έναν προπονητή πολύ ανταγωνιστικό, ήταν μία ήττα που πονάει, αλλά δεν είναι ώρα να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για όλα. Επιπλέον πρέπει να πω ότι η Ρεάλ έπαιξε καταπληκτικά και γι' αυτό προκρίθηκε", τόνισε ο πρόεδρος της διοίκησης των Βαυαρών, για να προσθέσει ο Φραντς Μπέκενμπαουερ: "Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια, προφανώς δίκαια προκρίθηκε στον τελικό. Ήταν από αυτές τις βραδιές που δεν σου βγαίνει τίποτα και όλα βγαίνουν στον αντίπαλό σου".

Όσον αφορά στον Κάρλο Αντσελότι, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Η φιλοσοφία του Γκουαρντιόλα θα συνεχιστεί γιατί αποφέρει πολλά αποτελέσματα".

Γκουαρντιόλα: "Παίξαμε απαίσια"

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Δεχθήκαμε τα δύο πρώτα γκολ από στημένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι παίξαμε απαίσια και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο χάσαμε. Επίσης παίξαμε πολύ άσχημα όταν είχαμε την μπάλα. Φταίω εγώ για αυτό, δική μου ευθύνη. Κι όταν παίζεις άσχημα με την μπάλα, αμύνεσαι και άσχημα".

Φίλιπ Λαμ: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε σε ένα βράδυ τι έχουμε καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια. Παίξαμε δύο φορές στον τελικό και τη μία το πήραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε πρωταθλητές στη χώρα μας και έχουμε και τον τελικό του κυπέλλου".

Άριεν Ρόμπεν: "Μας τιμώρησαν απόψε, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί έχουμε τον τελικό του κυπέλλου με την Ντόρτμουντ. Όταν έρχεται το 0-1 και αμέσως μετά το 0-2, ξέρεις πως όλα έχουν τελειώσει. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής, ο τελικός δεν ήταν γραφτό μας. Δεχτήκαμε 4 γκολ. Δέξου το. Κλάψε. Πήγαινε σπίτι. Κοίτα μπροστά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ