CHAMPIONS LEAGUE

Η επιλογή Γκιγκς και ο... κακόμοιρος Καγκάουα

Η επιλογή Γκιγκς και ο... κακόμοιρος Καγκάουα

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δείχνει να επιλέγει μία ενδεκάδα αρκετά επιθετική για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό με την εμπειρία του Γκιγκς να κυριαρχεί και την απουσία του... κακόμοιρου Καγκάουα να προβληματίζει.

Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι. Αυτούς του 11 σκέφτεται ο Μόγιες για τονεπαναληπτικόσύμφωνα μεόσα γράφει ο Αγγλικός Τύπος.

Αποστολή στο Μάντσεστερ: Ηλίας Ευταξίας

Πρώτο φαβορί από τους Άγγλουςσυναδέλφουςγια να βρεθεί από τον πάγκο στην αρχική 11άδα είναι ο Καγκάουα με τον Ιάπωνα να είναι αυτός με το μικρότερο εκτόπισμα από τους αστές της Γιουνάιτεντ.

Κι όμως είναι αυτός που μπορεί πολύ απλά να βελτιώσει το παιχνίδι των διαβόλων. Ο Μίτσελ το γνωρίζει αρκετά καλά και γι αυτό όταν ρωτήθηκε απάντησε πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που έπαιξε πολύ καλά στο Καραϊσκάκης.

Βέβαια στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω εκτός από την τρομερή τακτική προσήλωσητου... κακόμοιρου Καγκάουα που έτρεχε και ζητούσε μπάλα χωρίς κανείς να του δίνει σημασία, θα δείτε πως το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ όσο κακό και αν είναι μπορεί ν αλλάξει με ένα κλικ. Με μία σωστή επιλογή. Αυτή που δεν κάνει κανείς στο κέντρο της ομάδα γι αυτό επιστρατεύεται ο στρατιώτης Ράιαν.

Ο Γκιγκς εκτόςαπόεμπειρία σε τέτοιους αγώνες, εκτός από την ψυχολογία που μπορεί ναμεταφέρει, εκτός από την πίστη που θα βγάλει για ανατροπή σε συμπαίκτες και εξέδρα, έχει τηνδυνατότητάνα σκεφτεί το απλό και ν αλλάξει όλο το πρόσωπο τηςΓιουνάιτεντ. Αν μπορεί να το κάνει ερχόμενοςξαφνικάστην 11άδα θα τομάθουμε σύντομα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ