CHAMPIONS LEAGUE

Η χειρονομία του Μασάντο

Η χειρονομία του Μασάντο

Ο Πάολο Μασάντο θα πληρώσει πανάκριβα την αντίδραση του στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κατά την αντικατάσταση του στο παιχνίδι με τη Μόλντε. Απολογήθηκε και μένει!

Έχετε ακούσει πολλές φορές μία χειρονομία, άκρως προσβλητική και αν είναι, να κοστίσει 100.000 ευρώ; Ρωτήστε τον Πάολο Μασάντο, για να σας δώσει την απάντηση...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακό και νυν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα πληρώσει ακριβά την παρόρμηση του, τη στιγμή της αλλαγής του στο 65' του παιχνιδιού του γ' προκριματικού γύρου του Champions League με τη Μόλντε, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Κροάτες θεατές και τους απάντησε με το μεσαίο δαχτύλου του χεριού. Μία χειρονομία την οποία επανέλαβε πολλές φορές, ακόμα και όταν κάθισε στον πάγκο.

Πέραν της εξαγρίωσης των φιλάθλων, προκάλεσε και την αποβολή του από τον διαιτητή. Όμως, τα χειρότερα ήρθαν την επόμενη ημέρα, όταν η διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ του επέβαλλε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ!

Κυκλοφόρησαν, επίσης, φήμες ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο, ο προπονητής, Ζόραν Μάμιτς, επισήμανε ότι "θα μείνει εδώ, για να αντιμετωπίσει τις ευθύνες των πράξεων του".

Αργότερα, ο Μασάντο εξέφρασε τη μεταμέλεια του και υποσχέθηκε να εξιλεωθεί με την απόδοση του... "Υπέπεσα σε ένα τρομερό σφάλμα και θα ήθελα να απολογηθώ στους οπαδούς, τον πρόεδρο, τον προπονητή, όλη την ομάδα και στην οικογένεια μου. Ήταν μία κακή στιγμή. Τονίζω ότι λυπάμαι και θα δείξω στον αγωνιστικό χώρο πόσο σέβομαι τη Ντιναμό και τους οπαδούς της" ήταν τα λόγια που περιλάμβανε η απολογία του Πορτογάλου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ