CHAMPIONS LEAGUE

Η συλλεκτική φανέλα της Λέστερ για το Champions League

Η συλλεκτική φανέλα της Λέστερ για το Champions League

Η Λέστερ παρουσίασε την τρίτη της εμφάνιση που θα φορέσει στα εκτός έδρας ματς του Champions League, η οποία έχει ως πηγή έμπνευσης την ομάδα της σεζόν 1983-84 (φωτογραφίες).

Πέρυσι άφησε άφωνο όλο τον ποδοσφαιρικο πλανήτη κατακτώντας την Premier League και μάλιστα με διψήφια διαφορά και φαίνεται πως η Λέστερ θέλει να συνεχίσει τις εκπλήξεις προς το φίλαθλο κοινό και ενόψει της νέας σεζόν.

Η τελευταία έχει να κάνει με τις εμφανίσεις, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να παρουσιάζουν επίσημα την τρίτη κατά σειρά εμφάνιση που θα έχουν τη φετινή σεζόν (έχει την υπογραφή της Puma) και η οποία θα φορεθεί στα εκτός έδρας ματς που θα δώσουν οι παίκτες του Κλάουντιο Ρανιέρι στο Champions League.

Η φανέλα θα έχει λευκό χρώμα και λεπτές κάθετες μπλε ρίγες και τα σορτς θα είναι επίσης λευκού χρώματος, με την ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση να είναι εμπνευσμένη από εκείνη που φορούσε η ομάδα τη σεζόν 1983-84: τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα χάνοντας και στα πρώτα έξι παιχνίδια της για να καταφέρει τελικά με ανέλπιστο τρόπο να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Και το t-shirt από τα footshirts για το θαύμα της ομάδας του Ρανιέρι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ