CHAMPIONS LEAGUE

Γουαρδιόλα: "Το έχω πει 200 εκατομμύρια φορές, μένω στη Μπάγερν"!

Γουαρδιόλα: "Το έχω πει 200 εκατομμύρια φορές, μένω στη Μπάγερν"!

Ο Πεπ Γουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί συμφωνίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως θα είναι στη Μπάγερν και τη νέα σεζόν. Τι είπε για τη ρεβάνς του 0-3 από τη Μπαρτσελόνα.

"Το έχω ήδη πει 200 εκατομμύρια φορές, θα είμαι εδώ τη νέα σεζόν. Πάει και τελείωσε. Έχω έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό μου. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είμαι ευτυχισμένος. Θα είμαι εδώ την ερχόμενη σεζόν

Έχω κερδίσει τα πάντα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, εάν χάσω δεν είναι το τέλος της καριέρας μου", δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ο Πεπ Γουαρδιόλα θέλοντας να δώσει τέλος σε ένα σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με το οποίο είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει το τιμόνι της το καλοκαίρι.

Ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός μίλησε φυσικά και για τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας και δεν έκρυψε την πίστη του ότι μπορεί η Μπάγερν να ανατρέψει το 0-3 του "Camp Nou" και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

"Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης των τελευταίων 15 χρόνων, είναι οι καλύτεροι στον κόσμο στις αντεπιθέσεις.

Εάν αφήσουμε κάτι να μας ξεφύγει, θα μας τιμωρήσουν. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά. Δεν μπορούμε να βγούμε όλοι στην επίθεση, θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Είμαστε Μπάγερν, πριν από ένα παιχνίδι δεν έχω πει ποτέ ότι δεν έχουμε τύχη. Φυσικά και έχουμε. Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας ούτε τον Ρόμπεν ούτε τον Ριμπερί.

Είναι ανώτεροι ποιοτικά αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας παίζοντας με μυαλό και καρδιά"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ