CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρδιόλα: "Αντάξια της φήμης της η Σίτι"

Γκουαρδιόλα: "Αντάξια της φήμης της η Σίτι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δηλώνει ότι η Σίτι μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είπε ο Καταλανός για τον Πελεγκρίνι.

Εντυπωσιασμένος δηλώνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την πρόοδο της Σίτι λίγο πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν με την αγγλική ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να την οδηγήσει και πάλι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν αναλάβει τους "Βαυαρούς" το όνομα του Γκουαρδιόλα είχε αναμειχθεί με την Σίτι που είχε δείξει ενδιαφέρον ώστε να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η Σίτι προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να αφήσει το στίγμα της στην διοργάνωση και μετά από δύο αποτυχημένες σεζόν έχει μπροστά της την πρόκληση που λέγεται Μπάγερν.

Ο Γκουαρδιόλα που έχει κερδίσει δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ δηλώνει σίγουρος ότι η Σίτι θα εξελιχθεί σύντομα σε δύναμη της διοργάνωσης.

" Η εντύπωση μου είναι ότι αν η Σίτι περάσει τον όμιλο θα εξελιχθεί σε μία από τις ισχυρές ομάδες στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ίδιο συνέβη με την Ντόρτμουντ την προηγούμενη σεζόν. Έχω αυτό το προαίσθημα", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα που εξήρε, επίσης, την παρουσία του Μάνουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο των "πολιτών": " Eίμαι εντυπωσιασμένος με τον Πελεγκρίνι. Ανεξάρτητα σε ποια ομάδα βρίσκεται όλες παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο. Αν κέρδισα τις ομάδες που ήταν προπονητής ήταν γιατί υπήρξα προπονητής της Μπαρτσελόνα, ίσως της καλύτερης Μπαρτσελόνα όλων των εποχών".

Ο Πελεγκρίνι δεν θέλησε να προσωποποιήσει την κόντρα με τον Γκουαρδιόλα, λέγοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται κυρίως από την απόδοση των σημαντικών παικτών των δύο αντιπάλων.

" Δεν παίζω εναντίον του Γκουαρδιόλα. Παίζει η Μπάγερν κόντρα στην Σίτι. Το κλειδί είναι η απόδοση των σημαντικών παικτών των δύο ομάδων. Σε τέτοια παιχνίδια κάνουν την διαφορά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ