CHAMPIONS LEAGUE

Γιορέντε: "Υποφέραμε απέναντι στον Ολυμπιακό"

Γιορέντε: "Υποφέραμε απέναντι στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Γιορέντε τόνισε πως η Γιουβέντους υπέφερε μέχρι να κερδίσει τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Βιντάλ στις καθυστερήσεις. Οι δηλώσεις των Πίρλο, Πογκμπά και Μπουφόν.

Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στην Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης (4/11) στο Τορίνο, ωστόσο οι "μπιανκονέρι" μπόρεσαν να πάρουν την νίκη με 3-2 , αφού πρώτα βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Φερνάντο Γιορέντε τόνισε πως η ομάδα του υπέφερε απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Βιντάλ στις καθυστερήσεις.

"Πήραμε μια σημαντική νίκη. Πραγματικά υποφέραμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Με την είσοδο μου στο ματς συνέβησαν πάρα πολλά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ, εμείς απαντήσαμε… Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση που είχαμε μετά το γκολ.

Με αυτό το στιλ παιχνιδιού μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο τέταρτο γκολ, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να έμπαινε το πέναλτι. Πιθανόν να παίξει κάποιο ρόλο στον όμιλο το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε πρώτα τη Μάλμε και μετά την Ατλέτικο", υποστήριξε ο Βάσκος φορ.

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Πίρλο επεσήμανε τα εξής:

"Γνωρίζαμε πως όλα ήταν στο χέρι μας. Η δική μας απόδοση θα καθόριζε το αποτέλεσμα. Τώρα οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα στα παιχνίδια που μας απομένουν και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Ο Πολ Πογκμπά έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη της Γιουβέντους και την δόση τύχης στο τέρμα που πέτυχε:

"Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Το γκολ ήρθε από... μόνο του. Επιχείρησα μια μεταβίβαση στην περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, στρώθηκε και σούταρα. Χάσαμε ένα πέναλτι, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και πάρουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Στο Champions League δεν μπορείς να επαναπαύεσαι, θα πρέπει να μάθουμε να μην ολιγωρούμε ούτε δευτερόλεπτο".

Ο Τζίτζι Μπουφόν τόνισε πως η Γιουβέντους πήρε αυτό που άξιζε:

"Αξίζαμε και με το παραπάνω τη νίκη. Μία ισοπαλία θα ήταν μία πολύ σκληρή τιμωρία για εμάς, αν λάβουμε υπόψιν τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο πρώτο ματς στο Φάληρο. Ήμασταν άξιοι που παραμείναμε στο παιχνίδι και η νίκη ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ