CHAMPIONS LEAGUE

Εμποκού: "Δεν ήθελα να σκοράρω"

Εμποκού: "Δεν ήθελα να σκοράρω"

Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού σημείωσε το δεύτερο γκολ της Σταντάρ Λιέγης κόντρα στον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε ότι στο μυαλό του δεν είχε το να σκοράρει, αλλά να βγάλει σέντρα.

Ο άνθρωπος που πέτυχε το δεύτερο γκολ της Σταντάρ Λιέγης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό , ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, έκανε δηλώσεις και παραδέχτηκε πως στόχος του ήταν να βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και όχι να σκοράρει. Παρ' όλα αυτά όμως, ουσιαστικά καταδίκασε το "τριφύλλι" με το τέρμα που πέτυχε.

"Ήταν δύσκολη αναμέτρηση. Είμαστε μια νεανική ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία και με τις σημαντικές επεμβάσεις του Καβασίμα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε" είπε αρχικά ο Αφρικανός επιθετικός και μετά αναφέρθηκε στο γκολ του:

"Αυτό που ήθελα, ήταν να αποφύγω τον αντίπαλο μου και να κάνω σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι. Η μπάλα όμως πήρε το ιδανικό ύψος και την τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Είναι σίγουρα το γκολ της καριέρας μου, αν και στο παρελθόν έχω σκοράρει με παρόμοιο τρόπο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ