CHAMPIONS LEAGUE

Εκνευρισμός για τον εριστικό Ιμπραχίμοβιτς

Εκνευρισμός για τον εριστικό Ιμπραχίμοβιτς
INTIME SPORTS

Έντονα παράπονα από την συμπεριφορά του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ο Σουηδός σταρ της Παρί ΣΖ ήταν εριστικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης του "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ωστόσο έχει απασχολήσει πολλές φορές την δημοσιότητα με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου.

Το ίδιο έπραξε και στην αναμέτρηση του "Παρκ ντε Πρενς", ανάμεσα στην Παρί Σεν-Ζερμέν και τον Ολυμπιακό , όπου είχε πολλά νεύρα και ήταν εριστικός απέναντι στους αντιπάλους του και κυρίως τον Δημήτρη Σιόβα, που είχε αναλάβει την επιτήρηση του.

Τα παράπονα των Πειραιωτών για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ιμπραχίμοβιτς ήταν έντονα καθώς ο επιθετικός της Παρί ΣΖ, δεν έμεινε μόνο στα "γαλλικά" απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά επιχείρησε ένα ύπουλο χτύπημα στον Χολέμπας, ενώ έριξε μια πονηρή αγκωνιά στον Σιόβα σε ένα κόρνερ υπέρ της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του "Παρκ ντε Πρενς".

"Εμένα δεν θα με ακουμπάτε. Είμαι ο καλύτερος του κόσμου. Θα με σέβεστε και δεν θα μου μιλάτε, ούτε θα με ακουμπάτε για να μην σας ...", ήταν οι απειλές που εκτόξευσε ο Σουηδός διεθνής άσος των γηπεδούχων προς τους "ερυθρόλευκους", ενώ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες προς την αποστολή του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του γηπέδου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ