CHAMPIONS LEAGUE

Δίνει την λίστα, φέρνει Λάζιτς

Δίνει την λίστα, φέρνει Λάζιτς

Ο Ολυμπιακός παραδίδει την Δευτέρα (3/2) στην UEFA την λίστα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην συνέχεια της διοργάνωσης. Έρχεται για 6μηνο δοκιμαστικό ο Λάζιτς.

Τα ονόματα των παικτών που θα μπορούν να αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Champions League θα δηλώσει στην UEFA ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (3/2).

Μετά τις αποχωρήσεις των Μήτρογλου, Βάις, Μετζανί, Γιαταμπαρέ αλλά και τον τραυματισμό του Σιόβα, οι "ερυθρόλευκοι" στερούνται πέντε θέσεις ουσιαστικά στην λίστα, έχοντας το δικαίωμα για μέχρι τρεις αλλαγές.

Μαρκάνο, Βαλντές και Πέρες θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι παίκτες που θα καταλάβουν τις θέσεις στην λίστα, όπου αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Σιόβας, αν και τραυματίας.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ πολύ δύσκολα θα προλάβει έστω και τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford", ωστόσο ο Μίτσελ δεν έχει κάτι να χάσει δηλώνοντας και το δικό του όνομα στους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Αντίθετα εκτός αναμένεται να μείνει ο Πελέ, αν και όταν είχε αποκτηθεί το σκεπτικό ήταν να μπει στην λίστα. Όμως ήρθαν οι πωλήσεις των Μήτρογλου, Βάις και ο τραυματισμός του Σιόβα, οπότε ο Πορτογάλος δύσκολα θα καταφέρει να τρυπώσει στους παίκτες που θα δηλωθούν.

Για έξι μήνες και βλέπουμε ο Λάζιτς

Σε Ολλανδία και Βοσνία υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα σχετικά με τον Μπόμπαν Λάζιτς και τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ και είναι πιθανό να συνεχίσει στον Πειραιά τους επόμενους έξι μήνες, με προοπτική συμφωνίας δύο ακόμη ετών, αν και εφόσον ικανοποιήσει με την παρουσία του τον Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Ο Λάζιτς είναι πελάτης του Μίνο Ραϊόλα, του ατζέντη που έκανε την μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στο Κατάρ, ενώ σύμφωνα με τους Άγγλους είχε ρόλο διαμεσολαβητή στην υπόθεση μεταγραφής του Μήτρογλου στην Φούλαμ.

Ο Λάζιτς αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου κυνηγού, έχει γεννηθεί στο Βέρντεν της Ολλανδίας και έχει καταγωγή από το Λακτάσι της Βοσνίας, την Εθνική ομάδα στην οποία προτιμά να αγωνιστεί σύμφωνα με τους Βόσνιους (έχει παίξει στις μικρές της Ολλανδίας).

Δίνει την λίστα, φέρνει Λάζιτς
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ