CHAMPIONS LEAGUE

Αυτούς αξίζει να δεις

Αυτούς αξίζει να δεις
Φαν Πέρσι Αζάρ Ιμπραχίμοβιτς

Το Sport24.gr παρουσιάζει 10 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν φέτος για πρώτη φορά με τη νυν ομάδα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους οποίους δεν πρέπει να χάσεις (vids).

Σέντρα έχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα (18/9) και τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων αναμένεται να είναι στραμμένα στα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι και με αφορμή ένα δημοσίευμα του goal.com το Sport24.gr σας παρουσιάζει 10 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ με την τωρινή τους ομάδας και σας εξηγεί μέσω όσων έκαναν στην προηγούμενη ομάδα τους, γιατί πρέπει να τους δείτε.

Εντέν Αζάρ (Από Λιλ σε Τσέλσι)

Χάβι Μαρτίνεθ (Από Αθλέτικ Μπιλμπάο σε Μπάγερν Μονάχου)

Τζόρντι Άλμπα (Από Βαλένθια σε Μπαρτσελόνα)

Σάντι Καθόρλα (Από Μάλαγα σε Άρσεναλ)

O Stoiximan προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Καθόρλα κόντρα στη Μονπελιέ στο 4,00 (στο 9,50 το να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα). Παίξε τώρα με μπόνους 150%!

Μάρκο Ρόις (Από Γκλάντμπαχ σε Ντόρτμουντ)

Χουλκ (Από Πόρτο σε Ζενίτ)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Από Μίλαν σε Παρί Σεν Ζερμέν)

Ρόμπιν φαν Πέρσι (Από Άρσεναλ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

O Stoiximan προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Φαν Πέρσι κόντρα στη Γαλατάσαραϊ στο 1,91 (4,50 να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα). Παίξε τώρα με μπόνους 150%!

Λούκα Μόντριτς (Από Τότεναμ σε Ρεάλ Μαδρίτης)

Μίρκο Βούτσινιτς (Από Ρόμα σε Γιουβέντους)*

*Σημείωση: Ο Μίρκο Βούτσινιτς βρίσκεται από πέρυσι στη Γιουβέντους, όμως, φέτος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ