CHAMPIONS LEAGUE

"Αυτή είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ"

"Αυτή είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ ομαδική φιλικό με Απόλλων Λεμεσού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε για τον ΠΑΟΚ ο σκάουτερ του Αγιαξ, Τόνι Μπρούινς Σλοτ ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό του "Δικεφάλου" απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

To φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού είδε από κοντά ο σκάουτερ του Αγιαξ, Τόνι Μπρούινς Σλοτ. Ο τελευταίος δήλωσε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού για τον "Δικέφαλο":

"Είναι ένα φιλόδοξος σύλλογος που θέλει να κάνει μεγάλες μεταγραφές. Πέρυσι για παράδειγμα είχε τον Μπερμπάτοφ και φέτος απέκτησε τον Μπίσεσβαρ και τον Κάνιας. Παίζει συνήθως 4-3-3 και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του, του Ιβιτς λίγα πράγματα άλλαξαν στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Αυτό έχει να κάνει με την φιλοσοφία που έχει το κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ έχει γρήγορους εξτρέμ, τους Τζάλμα και Ροντρίγκες και έναν δυνατό επιθετικό, τον Αθανασιάδη.

Στο κέντρο κάνει παιχνίδι ο Τσίμιροτ που ορισμένες φορές γυρνά προς τα πίσω. Ο Ζάιρο μπορεί να παίξει και στις πλευρές αλλά και ως επιθετικός. Οι μπακ, Μάτος και Λέοβατς είναι αρκετά επιθετικοί ενώ το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο με τους Κρέσπο και Τζαβέλλα είναι αρκετά δυνατό αλλά λίγο αργό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ