CHAMPIONS LEAGUE

Απολογείται η Σάλκε στην UEFA

Απολογείται η Σάλκε στην UEFA
INTIME SPORTS

H UEFA κάλεσε σε απολογία τη Σάλκε για την επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στο σκαμνί της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA θα καθήσουν οι άνθρωποι της Σάλκε μετά τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορίες απέναντι στους "βασιλικούς μπλε" αφορούν την επίδειξη πανό με πολιτικό περιεχόμενο, επεισόδια από πλευράς οπαδών τους αλλά και καθυστερημένη παράδοση των ενδεκάδων των δύο ομάδων στους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε μία σημαία των Σκοπίων από τους Ultras της Βαρντάρ, που είναι φίλοι των Ultras της Σάλκε, με την σημαία να θεωρείται πρόκληση για τους φίλους του ΠΑΟΚ και να κλιμακώνεται η κατάσταση στην εξέδρα.

Απολογείται η Σάλκε στην UEFA
INTIME SPORTS

Η απαίτηση της Αστυνομίας να κατέβει η σημαία των Σκοπίων αγνοήθηκε από τους υποστηρικτές Σάλκε και αυτό οδήγησε σε όξυνση της κατάστασης στις εξέδρες

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι της Σάλκε είναι δυσαρεστημένοι με τους ομολόγους τους του ΠΑΟΚ, γιατί δεν ανέφεραν στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης πριν το πρώτο ματς τους κινδύνους που κρύβει η εμφάνιση σημαιών και πανό των Σκοπίων.

Τους θεωρεί μάλιστα συνυπεύθυνους για το γεγονός πως στη συνέχεια με την παρέμβαση της αστυνομίας τραυματίστηκαν 30 Γερμανοί οπαδοί.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της Σάλκε δεν θα παραστούν στο προγραμματισμένο δείπνο με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πριν την ρεβάνς της Τούμπας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ