CHAMPIONS LEAGUE

Απίστευτο tweet του Λίνεκερ για το Μπάγερν-Τσέλσι!

Απίστευτο tweet του Λίνεκερ για το Μπάγερν-Τσέλσι!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά χάρισε στην Τσέλσι το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της και έδωσε την ευκαιρία στον Γκάρι Λίνεκερ να.. επαναδιατυπώσει την ιστορική φράση που έχει πει για τους Γερμανούς στο ποδόσφαιρο!

"Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν 22 παίκτες και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί", είχε πει πριν από περίπου 20 χρόνια ο Γκάρι Λίνεκερ, θέλοντας να αποδώσει όσο το δυνατόν πιο ανάγλυφα το "κρύο αίμα" που χαρακτηρίζει τους Γερμανούς στο φινάλε των αγώνων που τους επιτρέπει να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Ο ίδιος όμως άνθρωπος, έρχεται τώρα να "αλλάξει" εκείνη την αξέχαστη φράση του και η αιτία δεν είναι άλλη από το εκπληκτικό επίτευγμα της Τσέλσι στον τελικό του Μονάχου.

Το να πάρει δηλαδή το Κύπελλο Πρωταθλητριών μέσα στην έδρα της Μπάγερν στα πέναλτι (4-3, 1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 83' από το γκολ του Μίλερ και παρότι η αντίπαλός της είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου προβάδισμα στην παράταση ύστερα από το πέναλτι που κέρδισε ο Ριμπερί σε μαρκάρισμα από τον Ντρογκμπά μέσα στην περιοχή.

Ποιά είναι τώρα η άποψη του Λίνεκερ: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι. 22 παίκτες κλωτσούν μία μπάλα για περίπου 120 λεπτά και στο τέλος νικούν πάντα οι Γερμανοί! Αλλά όχι πια", έγραψε ο παλαίμαχος άσος στην προσωπική του σελίδα στο Twitter λίγα μόλις λεπτά αφότου το "Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά" είχε βαφτεί στα χρώματα των Λονδρέζων.

Και ποιος άραγε να του φέρει αντίρρηση μετά από τέτοιο συγκλονιστικό τελικό αλλά και το κάζο των Γερμανών (Μπάγερν) μέσα στο σπίτι τους;

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ