CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Θέλω να παίξουμε όπως με την Μπάγερν"

Αντσελότι: "Θέλω να παίξουμε όπως με την Μπάγερν"

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξει η ομάδα του, το "δέκατο" και τους αμφίβολους παίκτες.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εξέφρασε την άποψη ότι οι "μερένχες" πρέπει να αγωνιστούν όπως απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για να κερδίσουν τον τελικό.

"Εάν παίξουμε όπως στο Μόναχο θα έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Ο αυριανός τελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Χρειάζεται να έχουμε ηρεμία, είναι ο μοναδικός τρόπος για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κανένα πρόβλημα και θα παίξει το Σάββατο , προπονήθηκε και είναι έτοιμος. Όσο για τους Πέπε και Μπενζεμά, θα δούμε την προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε.

Η δουλειά μου εστιάζεται στην τακτική. Πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι ο απρόβλεπτος παράγοντας, κάνουμε τα πάντα για να προβλέψουμε και τα πιο απίθανα.", είπε ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ