CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Να σκοράρουμε απέναντι στην Μπάγερν"

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs FC Bayern Munchen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2014.   AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO        (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs FC Bayern Munchen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 23, 2014. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι στο αποψινό(29/4) ματς απέναντι στην Μπάγερν θα μετρήσει η ψυχή των παικτών των δύο ομάδων.

Να σκοράρει θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπάγερν και δεν θα προσπαθήσει να κρατήσει το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα.

Αυτό δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι που τόνισε ότι η ψυχή των παικτών θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στο ματς και όχι τα συστήματα και οι τακτικές.

" Ξέρουμε ότι ο αγώνας απέναντι στην Μπάγερν θα είναι δύσκολος. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα έχοντας ένα μικρό αβαντάζ. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι και είναι αλήθεια ότι διαθέτουμε παίκτες υψηλού επιπέδου.

Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει τακτικές διαφορές σε σύγκριση με το πρώτο ματς. Η Μπάγερν έχει την δική της φιλοσοφία αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι το σημαντικότερο πράγμα στο ματς. Νομίζω ότι η ψυχή των παικτών θα παίξει σημαντικότερο ρόλο.

Ξεκινήσαμε πολύ φοβισμένα το πρώτο παιχνίδι. Αν επαναλάβουμε το ίδιο και αύριο θα είναι επικίνδυνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλω το καλύτερο από τους παίκτες μου ώστε να φθάσουμε στον τελικό.

Αν παίξουμε 4-4-2 ή 4-3-3 δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Θα δούμε δύο ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία λόγω των παικτών που διαθέτουν. Αυτό κάνει το ποδόσφαιρο τόσο όμορφο.

Είναι πιθανό να προκριθούμε ακόμα και αν δεν σκοράρουμε. Αλλά η πρόθεση μας είναι να βάλουμε γκολ. Έχουμε βάλει πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα και θέλουμε να σκοράρουμε απέναντι στην Μπάγερν.

Μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου αλλά πρόθεση μας είναι να παίζουμε επιθετικά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αβαντάζ σε τεχνική και φυσική κατάσταση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ