CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Εάν έχεις θάρρος νικάς, εάν έχεις φόβο χάνεις"

Αντσελότι: "Εάν έχεις θάρρος νικάς, εάν έχεις φόβο χάνεις"

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως το όνειρο της Ρεάλ είναι να βρεθεί ξανά στον τελικό του Champions League έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του τροπαίου ενώ χαρακτήρισε... αδερφό του τον Πίρλο. Πέπε: "Δεν είμαστε φαβορί".

"Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε πολλή κατοχή της μπάλας απέναντι στην Ατλετικο στα προημιτελικά όμως όπως εμείς, έτσι και η Γιούβε είνα ομάδα που της αρέσει να έχει κατοχή.

Το σημαντικότερο είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δείξουμε την ποιότητά μας. Θέλουμε να επιτεθούμε και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε ένα επιθετικό παιχνίδι, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ στη συνέντευξη Τύπου, και πρόσθεσε:

"Η Γιουβέντους έχει πάντα μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα και είναι δύσκολο να κερδίσεις μέσα στο Τορίνο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό μετά την κατάκτηση του Champions League την περασμένη σεζόν.

Μας χωρίζουν 180 λεπτά από το να πετύχουμε αυτό το στόχο. Εάν έχεις θάρρος νικάς, εάν έχεις φόβο χάνεις".

Αναφορικά με την αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται στην παρούσα φάση η Ρεάλ αλλά και αυτή της Γιουβέντους η οποία κατέκτησε μαθηματικά το ιταλικό πρωτάθλημα πριν μερικές ημέρες, ο 55χρονος τεχνικός σημείωσε:

Αντσελότι: "Εάν έχεις θάρρος νικάς, εάν έχεις φόβο χάνεις"

"Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή φόρμα. Είχαμε μερικά προβλήματα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουαάριο όμως οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση. Είχαμε τραυματισμούς αλλά καταφέραμε να καλύψουμε καλά τα κενά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε έναν ακόμα τελικό.

Η Γιούβε κέρδισε το πρωτάθλημα το Σάββατο και είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση με έμπειρους παίκτες και πραγματική ποιότητα. Είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχει πρόβλημα στο να αλλάζει συστήματα στην άμυνα, παίζοντας είτε με τρεις είτε με τέσσερις παίκτες πίσω.

Ο Πίρλο είναι ένας σπουδαίος, φανταστικός παίκτης. Διάβασα σήμερα ότι με θεωρεί πατέρα του, εγώ τον θεωρώ αδερφό μου"!

Αντσελότι: "Εάν έχεις θάρρος νικάς, εάν έχεις φόβο χάνεις"

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές των "μερένγκες", τους εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέπε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στόχος της Ρεάλ είναι να ξαναβρεθεί στον τελικό του Champions League και να παλέψει για τον τίτλο στη La Liga.

"Δεν είμαστε φαβορί με τη Γιουβέντους, το ζευγάρι αυτό είναι πολύ ισορροπημένο. Έχουν μερικούς σπουδαίους παίκτες όπως ο Τέβες και ο Μοράτα.

Είναι όμορφο που παραμένουμε ζωντανοί στους στόχους μας αλλά θέλουμε να φτάσουμε σε έναν ακόμα τελικό και να συνεχίζουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα.

Εάν δεν φτάσουμε στον τελικό δεν θα είναι καταστροφή. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, περιμένουμε δύο πολύ σκληρά παιχνίδια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ