CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο"

Αλέγκρι: "Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο"

Δύσκολη χαρακτήρισε τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μάλμε ο Μάσιμο Αλέγκρι. Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή της "Μεγάλης Κυρίας".

Η Γιουβέντους νίκησε την Μάλμε στην Σουηδία με 2-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ιταλική ομάδα θέλει ισοπαλία ή νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της με αντίπαλο την Ατλέτικο για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Η Γιουβέντους αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μάλμε και χάρις στα γκολ των Λιορέντε και Τέβες στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το "διπλό" στην Σουηδία. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε ότι στόχος της Γιουβέντους είναι η πρωτιά στον όμιλο.

" Στο πρώτο ημίχρονο η Μάλμε έπαιξε καλά. Εμείς κάναμε λάθη αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε. Μία σημαντική αλλαγή ήταν ο Βιδάλ. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτή δεν ήταν μία εύκολη νίκη. Δεν παίξαμε καλά στον όμιλο αλλά έχουμε 9 βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το τελευταίο ματς για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Aυτός είναι ο στόχος μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ