CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Κανείς δεν το πίστευε"

MILAN, ITALY - FEBRUARY 20:  Head Coach Massimiliano Allegri of AC Milan during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between AC Milan and Barcelona at San Siro Stadium on February 20, 2013 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - FEBRUARY 20: Head Coach Massimiliano Allegri of AC Milan during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between AC Milan and Barcelona at San Siro Stadium on February 20, 2013 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του πίστευαν στην νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όταν κανείς άλλος δεν πίστευε. Τώρα κοιτάζει το ντέρμπι με την Ίντερ και φυσικά αναφέρει πως τίποτα δεν έχει κριθεί για την πρόκριση

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως πίστευε στην νίκη της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν πίστευε κανείς άλλος (χωρίς να εννοεί και τους παίκτες του μέσα σε αυτούς).

"Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά και τους άφηναν να πλησιάσουν στην περιοχή. Ξέραμε ότι η Μπαρτσελονα έχει πάντα 65% κατοχή της μπάλα", τόνισε ο προπονητής των "ροσονέρι".

"Και με την κατοχή που είχε ο αντίπαλος οι παίκτες μου χειρίστηκαν άψογα το ματς και πήραν μία νίκη που άξιζαν, όπως την άξιζε γενικότερα ο σύλλογος και ο πρόεδρος".

"Κάναμε καλές πάσες και μείναμε κοντά. Περιορίσαμε τον Μέσι και κυρίως σταματήσαμε την μπαλιές που βγάζουν στην πλάτη".

"Προς το παρών το αποτέλεσμα αυτό δεν μας δίνει την πρόκριση, έτσι ελπίζουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και στο Καμπ Νόου".

"Δεν θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, καθώς σε όλα τα ματς παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Για να κερδίσεις αυτά τα ματς πρέπει άπαντες να τα δώσουν όλα. Κρατήσαμε την Μπαρτσελόνα έξω από την περιοχή μας και δεν έκαναν ούτε ένα σουτ στον στόχο".

"Τώρα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Έχουμε ένα μεγάλο ματς με την Ίντερ μπροστά μας", συμπλήρωσε ο Αλέγκρι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ