CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο"

Αλέγκρι: "Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ξόδεψε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ξεκαθάρισε ότι πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μάσιμο Αλέγκρι:

Ξυπνήσατε πολύ αργά. Γιατί αργήσατε να μπείτε στο παιχνίδι;

Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πάρα πολλά τεχνικα λάθη. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε και έφευγε στην κόντρα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, πιέσαμε πιο ψηλά, ανεβήκαμε πιο ψηλά στο γήπεδο. Μπορούσαμε και να ισοφαρίσουμε, αλλά ξοδέψαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Είμαι αρκετά λυπημένος για την ήττα, αλλά έχουμε ακόμα άλλους τρεις αγώνες για να κερδίσουμε την πρόκριση.

Συμμερίζεστε αυτό που είπε ο Μπουφόν ότι κάποιοι παίκτες ήταν κατώτεροι των προσδοκιών;

Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος όλη η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Πρώτος απ' όλους εγώ. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το κάναμε.

Πόσο στοίχισε η απόφαση να παίξει ο Πίρλο;

Πίστευα ότι θα βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά η πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός, δεν μας επέτρεψε να συμβεί αυτό.

Πιστεύετε ότι έχετε κάνει λάθη;

Όχι, δεν κάναμε λάθος όσον αφορά στην ομάδα που κατέβασα. Ίσως κάτι είπα λάθος. Η ομάδα έκανε τεχνικά λάθη. Διανύσαμε δύο μήνες παίζοντας καλά. Το Σάββατο στο 1-1 με την Σασουόλο ήταν ο κώδωνας του κινδύνου για αυτό που είδαμε σήμερα.

Με δεδομένο ότι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, υποδέχεστε τις ομάδες που είναι στις πρώτες δύο θέσεις. Εκτιμάτε ότι μπορείτε στο Τορίνο να ανατρέψετε την κατάσταση;

Είναι πιθανόν, έστω κι αν χάσαμε τα ματς με Ατλέτικο και Ολυμπιακό. Πιστεύω στην πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο χάθηκε γιατί οι παίκτες σας φοβήθηκαν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο; Πώς είδατε τον Ολυμπιακό;

Περίμενα ότι ο Ολυμπιακός θα αμυνόταν και θα έφευγε στην κόντρα. Στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις του, αλλά σε μία αντεπίθεσή του δεχτήκαμε το γκολ.

Το ηθικό της ομάδας σας έχει πέσει μετά από αυτή την ήττα;

Από αύριο πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός. Πρέπει να σκεφτόμαστε τους επόμενους αγώνες και από την Παρασκευή το ματς με την Παλέρμο. Πιστεύω ότι δεν θα πέσει το ηθικό της ομάδας. Αντίθετα πρέπει να βρει τα κίνητρα για να συνεχίσει .

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ