CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Aνοικτός ο όμιλος"

Αλέγκρι: "Aνοικτός ο όμιλος"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο δηλώνοντας ότι ο όμιλος είναι ανοικτός.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χαρακτήρισε ανοικτό σε κάθε εξέλιξη μετά την ήττα της Ατλέτικο από την Γιουβέντους και του Ολυμπιακού από την Μάλμε.

Ο προπονητής της Γιούβε, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ότι η ήττα δεν θα επηρεάσει τους παίκτες ενόψει του αγώνα με την Ρόμα.

" Ο όμιλος είναι ανοικτός. Η Μάλμε είναι η έκπληξη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε αλλά πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τεχνικά η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά. Παίξαμε για τη νίκη αλλά η Ατλέτικο δεν είναι εύκολη ομάδα. Έκλεισαν όλους τους χώρους και αμύνθηκαν σωστά. Η Ατλέτικο είναι δυνατή ομάδα που κάνει πολλά φάουλ κατά την διάρκεια του ματς. Έπαιζαν στην έδρα τους αλλά δεν είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι δεν ήμασταν ανοικτοί σε αντεπιθέσεις και οι παίκτες μου το έκαναν καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα. Μας έμεινε η προσπάθεια.

Το παιχνίδι με την Ρόμα θα είναι δύσκολο. Στην Ιταλία έχουμε μόνο νίκες και η ήττα από την Ατλέτικο δεν θα αλλάξει την ψυχολογία μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ