CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Οργανωμένη ομάδα με έξυπνο προπονητή η Μονακό"

Juventus' coach Massimiliano Allegri (L) and Juventus' defender Giorgio Chiellini give a press conference on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus vs Monaco at "Juventus Stadium " in Turin on April 13, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Juventus' coach Massimiliano Allegri (L) and Juventus' defender Giorgio Chiellini give a press conference on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus vs Monaco at "Juventus Stadium " in Turin on April 13, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έπλεξε το εγκώμιο της Μονακό και του Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνοντας ειδική αναφορά για την αμυντική της λειτουργία και υποστήριξε πως η πρόκριση στα ημιτελικά δεν θα κριθεί από το πρώτο ματς στο Τορίνο.

"Η Μονακό αξίζει να βρίσκεται στα προημιτελικά. Τερμάτισαν ψηλότερα από τη Μπενφίκα και τη Ζενίτ στον όμιλό τους, δεχόμενοι μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια. Έχουν το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Είναι πολύ οργανωμένοι και έχουν έναν καλό, έξυπνο προπονητή. Θα πρέπει να κάνουμε δύο καλά ματς για να προκριθούμε. Θα χρειαστούμε πολλή υπομονή, το ζευγάρι αυτό έχει διάρκεια 180 λεπτά. Δεν θα κριθεί τίποτα την Τρίτη.

Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, για να προσθέσει:

Αλέγκρι: "Οργανωμένη ομάδα με έξυπνο προπονητή η Μονακό"

"Ο κόσμος λέει πως είμαστε το φαβορί αλλά νομίζω πως δεν υπάρχουν φαβορί στα προημιτελικά. Εάν δεν παίξουμε με την ίδια ένταση όπως και απέναντι στη Ντόρμουντ, θα είναι πολύ δύσκολο για μας να προκριθούμε.

Νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα σε σύγκριση με τους αγώνες με τη Ντόρτμουντ. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες αλλά είναι πάντα δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα που δεν δέχεται πολλά γκολ, όπως είναι αυτή της Μονακό.

Με τέτοιες ομάδες κινδυνεύεις να βιαστείς και να πιέσεις καταστάσεις. Αντίθετα, εμείς χρειάζεται να έχουμε μεγάλη υπομονή, ξέροντας ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που αμύνεται εξαιρετικά και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη αν αφήσουμε ελεύθερους χώρους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ