CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Iστορική πρόκριση"

Αλέγκρι: "Iστορική πρόκριση"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League μετά από δώδεκα χρόνια.

Μετά από 12 χρόνια η Γιουβέντους προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Η ιταλική ομάδα απέκλεισε την Μονακό καθώς είχε νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς στο Τορίνο ενώ απέσπασε "λευκή" ισοπαλία στο πριγκιπάτο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής της Γιούβε Μάσιμο Αλέγκρι, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ιστορική πρόκριση όπως την χαρακτήρισε.

" Απόψε(22/4) θέλω να γιορτάσω με τους φιλάθλους μας. Εϊναι μία σημαντική πρόκριση στην ιστορία της Γιουβέντους. Υπάρχουν σημάδια επιστροφής της Γιουβέντους στην Ευρώπη. Δεν κάναμε πολύ καλά παιχνίδια με την Μονακό η οποία είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά αμυνθήκαμε καλά.

Είναι δύσκολο μία ομάδα να φθάνει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα. Μετά από δώδεκα χρόνια η Γιουβέντους είναι και πάλι στα ημιτελικά. Θα παίξουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό είναι μία πρόκληση για μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ