CHAMPIONS LEAGUE

Βαλβέρδε: "Δεν μου άρεσε η ενέργεια του Μιραλάς"

Βαλβέρδε: "Δεν μου άρεσε η ενέργεια του Μιραλάς"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου. Το σχόλιο για τον Μιραλάς (video)

Αποστολή στο Λονδίνο: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα του Ολυμπιακού ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη μεικτή ζώνη, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" τόνισε πως η ομάδα του στεναχώρησε τους οπαδούς της ωστόσο θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία από το Λονδίνο.

" Παίξαμε καλά. Κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ, κάτι που δεν ήταν καλό. Μειώσαμε σε 2-1 αλλά δεν μπορούσαμε παρά τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ" είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.



Για τον ψυχωμένο Ολυμπιακό: " Δεν ξέραμε αν το περίμενε ο κόσμος ή όχι. Η ομάδα έδειξε ότι προσπάθησε. Ήθελε να κάνει κάτι καλύτερο. Παλέψαμε και για τον κόσμο μας. Παίξαμε καλά, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε και μας είδε από κοντά."



Για την πικρία της ήττας: " Θα προτιμούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα. Αν είναι να χάνουμε, καλύτερα να χάνουμε έτσι. Δεν φοβηθήκαμε, δεν κλειστήκαμε και παλέψαμε για τις πιθανότητές μας", τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

"Δεν μου άρεσε η ενέργεια του Μιραλάς"

Λίγο αργότερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου:

" Δεν έχω νεύρα. Είμαστε, όμως, απογοητευμένοι από το γεγονός πως δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ νωρίς, αλλά σε καθοριστικές στιγμές της αναμέτρησης παίξαμε καλά. Το τελικό σκορ, μας αφήνει μία πικρή γεύση".

Για την επιλογή του Ιβάν Μαρκάνο στην εντεκάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε : "Έχω λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Όλοι πρέπει να παίξουν. Ο Μαρκάνο έκανε ένα καλό ματς. Είναι αριστεροπόδαρος και έκρινα πως ταίριαζε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου".

Kαι συνέχισε: " Η Άρσεναλ διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν γκολ ανά πάσα στιγμή και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Εμείς, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές μας στιγμές στην αναμέτρηση".

Τέλος, για το γεγονός πως ο Κέβιν Μιραλάς δυσανασχέτησε κατά την στιγμή της αλλαγής του, ο Βαλβέρδε απάντησε: " Δεν μου άρεσε, αλλά θα το λύσουμε. Μην ανησυχείτε, θα το λύσουμε. Πάνω από όλα, χρειάζεται σεβασμός σε όλες τις αποφάσεις".

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ