CHAMPIONS LEAGUE

Μαρσέιγ - Άρσεναλ 0-1

Arsenal's players celebrate after winning the UEFA Champions League football match Marseille vs. Arsenal, on October 19, 2011 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France. Arsenal won 1-0. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images)
Arsenal's players celebrate after winning the UEFA Champions League football match Marseille vs. Arsenal, on October 19, 2011 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France. Arsenal won 1-0. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Με γκολ του Άαρον Ράμσεϊ στο 92' η Άρσεναλ νίκησε με 1-0 την Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" και πέρασε στην κορυφή του ομίλου του Ολυμπιακού (videos)

Η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να κάνει το "3 στα 3", καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Άρσεναλ μέσα στο "Βελοντρόμ".

Οι "κανονιέρηδες" μάλιστα έκλεψαν το "διπλό" με γκολ του Άαρον Ράμσεϊ στο 92' και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου του Ολυμπιακού.

Μαρσέιγ - Άρσεναλ 0-1

Σκόρερ: 92' Ράμσεϊ

Γήπεδο: "Βελοντρόμ", Μασσαλία

Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Η Άρσεναλ πήγε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελε, δεν άφησε την Μαρσέιγ να την απειλήσει ιδιαίτερα και στα τελευταία λεπτά πίεσε, φτάνοντας στο γκολ και την νίκη.

Στο 91' ο Στιβ Μανταντά έκανε εντυπωσιακή απόκρουση με κοντινό πλασέ του Ρόμπιν φαν Πέρσι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 92'.

Μετά την σέντρα από δεξιά ο Ζερβινιό ουσιαστικά δεν κατάφερε να κοντρολάρει στο ύψος της περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Ράμσεϊ που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπενουά Σεϊρού (87' Καμπορέ), Λούτσο Γκονσάλες (73' Αμαλφιτανό), Βαλμπουενά, Ρεμί (69' Ζινιάκ), Αντρέ Αγιού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Τζένκινσον (62' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Γουόλκοτ (67' Ζερβινιό), Αρσάβιν (78' Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.

Η βαθμολογία

1. Άρσεναλ 7 (4-2)

2. Μαρσέιγ 6 (4-1)

3. Ολυμπιακός 3 (4-4)

4. Ντόρτμουντ 1 (2-7)

Ο πίνακας των σκόρερς

4 γκολ

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

3 γκολ

Ρομάν Σιροκόβ (Ζενίτ)

Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Μαρσέιγ - Άρσεναλ 0-1 (goal)

Μαρσέιγ - Άρσεναλ 0-1 (highlights)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ