CHAMPIONS LEAGUE

Βιγιαρεάλ - Νάπολι 0-2, Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 2-0

Napoli's Swiss midfielder Gokhan Inler celebrates after scoring during the UEFA Champions League second leg football match between Villarreal and Napoli at the Madrigal Stadium in Villarreal on December 07, 2011. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images)
Napoli's Swiss midfielder Gokhan Inler celebrates after scoring during the UEFA Champions League second leg football match between Villarreal and Napoli at the Madrigal Stadium in Villarreal on December 07, 2011. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Νάπολι νίκησε με 2-0 την Βιγιαρεάλ και πέρασε στην επόμενη φάση, αφήνοντας 3η την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε επίσης με 2-0 την Μπάγερν (videos)

Η Νάπολι δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση, νικώντας με 2-0 την Βιγιαρεάλ μέσα στην Ισπανία.

Με το ίδιο σκορ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Μπάγερν Μονάχου, αλλά αρκέστηκε στην 3η θέση και το Europa League.

Βιγιαρεάλ - Νάπολι 0-2

Σκόρερς: 65' Γκιοκχάν Ινλέρ, 76' Χάμσικ

Γήπεδο: "Μαδριγάλ", Βιγιαρεάλ

Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μουν (Νορβηγία)

Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει τον πρώτο της βαθμό και η Νάπολι πήρε την νίκη-πρόκριση.

Οι Ισπανοί έχασαν και αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν αυτοί το σκορ, ο χρόνος περνούσε και τα νεύρα για τους Ιταλούς πολλαπλασιάζονταν και μάλιστα ο προπονητής τους, Βάλτερ Ματσάρι, αποβλήθηκε από τον πάγκο του διότι έσπρωξε τον Νιλμάρ!

Η λύτρωση για την Νάπολι ήρθε στο 65', με τον Γκιοκχάν Ινλέρ να σκοράρει με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και να ανοίγει το σκορ.

Ο Ντιέγκο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά στο 67' το σουτ του Εσεκιέλ Λαβέτσι, ενώ το ματς "καθάρισε" ο Μάρεκ Χάμσικ στο 76' σκοράροντας σε κενή εστία... με διπλή προσπάθεια (δεν πέτυχε την μπάλα αρχικά).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπες, Άνχελ Λόπεθ, Σαπάτα (76' Γκονσάλο Ροντρίγκες), Μουσάκιο, Οριόλ, Σένα (73' Χοσέλου), Μπρούνο Σοριάνο, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Ερνάν Πέρες, Νιλμάρ (64' Καμούνιας), Μάρκο Ρουμπέν.

ΝΑΠΟΛΙ (3-5-1): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Γκιοκχάν Ινλέρ, Γκαργκάνο, Μάτζο, Σούνιγκα (92' Γκράβα), Χάμσικ (79' Ντζεμαϊλί), Λαβέτσι, Καβάνι (82' Πάντεβ).

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 2-0

Σκόρερς: 36' Νταβίντ Σίλβα, 52' Γιαγιά Τουρέ

Γήπεδο: "Σίτι οφ Μάντσεστερ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Με το εξαιρετικό σουτ του Νταβίντ Σίλβα λίγο έξω από την περιοχή στο 36' η Σίτι άνοιξε το σκορ, ενώ την ασίστ έκανε ο Έντιν Ντζέκο με καταπληκτικό "τακουνάκι".

Ο Βόσνιος έκανε την ασίστ και στο δεύτερο γκολ, με τον Γιαγιά Τουρέ να κάνει το 2-0 από κοντά μετά από εξαιρετική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Σίλβα, ενώ ο Αγκουέρο τροφοδότησε τον Ντζέκο για να κάνει την ασίστ.

Οι Άγγλοι φίλαθλοι κρατούσαν στα χέρια τους χαρτιά που έγραφαν... "Come on Villarreal", αλλά τελικά οι Ισπανοί έχασαν από την Νάπολι και η Σίτι αρκέστηκε στην 3η θέση και στο Europa League.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σάβιτς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ (81' Μπαλοτέλι), Μπάρι, Νασρί, Νταβίντ Σίλβα (84' Άνταμ Τζόνσον), Αγκουέρο, Ντζέκο (77' Νάιτζελ ντε Γιονγκ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μπουτ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Κοντέντο, Τιμοστσούκ, Λουΐζ Γκουστάβο, Πράνιτς, Αλάμπα, Όλιτς, Πέτερσεν (81' Ουσάμι).

Η τελική βαθμολογία

1. Μπάγερν 13 (11-6)

2. Νάπολι 11 (10-6)

3. Μάντσεστερ Σίτι 10 (9-6)

4. Βιγιαρεάλ 0 (2-14)

Ο πίνακας των σκόρερς

6 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

4 γκολ

Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)

Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Έντισον Καβάνι (Νάπολι)

Χουλκ (Πόρτο)

Βιγιαρεάλ - Νάπολι 0-2

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 2-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ