CHAMPIONS LEAGUE

7.000 τυχεροί για το Allianz Arena!

7.000 τυχεροί για το Allianz Arena!

Από την 1η Μαρτίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις μέσω διαδικτύου για τα 7.000 εισιτήρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Allianz Arena. Η ΟΥΕΦΑ θα δέχεται αιτήσεις στην ιστοσελίδα της μέχρι τις 16 Μαρτίου και οι 7.000 τυχεροί θα ανακοινωθούν μέχρι τις 2 Απριλίου. Διαβάστε στο Sport24.gr πώς θα μοιραστούν τα 62.500 εισιτήρια και ποιες είναι οι τιμές τους (φωτογραφίες & video)

Η ΟΥΕΦΑ δέχεται από την 1η Μαρτίου αιτήσεις στην ιστοσελίδα της για τη διάθεση των 7.000 εισιτηρίων που προορίζονται για φίλαθλους από όλο τον κόσμο.

Πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια, πόσα θα πάρουν οι δυο φιναλίστ και τι τιμές καλούνται να πληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα 16 ομάδες που διεκδικούν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, η ΟΥΕΦΑ ξεκίνησε ήδη να δέχεται αιτήσεις στην ιστοσελίδα της για τα εισιτήρια της 19ης Μαΐου. Πρόκειται για τα 7.000 εισιτήρια που προορίζονται για τους φίλαθλους από όλο τον κόσμο που θέλουν να βρεθούν στις κερκίδες του «Allianz Arena» και να παρακολουθήσουν ζωντανά το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ΟΥΕΦΑ θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 7 ώρα Ελλάδας, λίγο μετά δηλαδή από την ολοκλήρωση της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης στη Νιόν της Ελβετίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση στην ιστοσελίδα uefa.com, γνωρίζοντας ότι κάθε άτομο μπορεί να ζητήσει μέχρι δυο εισιτήρια ίδιας τιμής και κατηγορίας. Η ΟΥΕΦΑ θα ενημερώσει στη συνέχεια – το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 2 Απριλίου – τους τυχερούς της κλήρωσης.

7.000 τυχεροί για το Allianz Arena!

Πανοραμική άποψη από το εσωτερικό της «Allianz Arena» που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 62.500 θέσεις ανέρχεται η χωρητικότητα του γηπέδου.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων, ανάλογα με τη θέση και την τιμή τους. Αυτά της πρώτης κατηγορίας κοστίζουν 370 ευρώ, της δεύτερης κατηγορίας κοστίζουν 260, της τρίτης κατηγορίας 160 και της τέταρτης κατηγορίας 70 ευρώ. Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, κράτησε τελικά την υπόσχεσή του και έτσι τα εισιτήρια του φετινού τελικού κυμαίνονται σε σαφώς λογικότερες τιμές από αυτά του περσινού στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου η φτηνότερη τιμή ήταν 194 ευρώ!

Η ΟΥΕΦΑ δίνει επίσης τη δυνατότητα της αγοράς του λεγόμενου οικογενειακού εισιτηρίου. Πρόκειται για δυο εισιτήρια – ενός μικρού που συνοδεύεται από έναν ενήλικα – αποκλειστικά όμως στη δεύτερη κατηγορία, όπου η είσοδος του ανήλικου θα κοστίζει 140 αντί για 260 ευρώ. Να συμπληρώσουμε τέλος, ότι σε όλες τις τιμές που διαβάσατε, η ΟΥΕΦΑ χρεώνει – για διοικητικά έξοδα – επιπλέον 10 ευρώ σε κάθε αίτηση που προέρχεται από την Ευρώπη και 35 ευρώ σε κάθε αίτηση από τις υπόλοιπες ηπείρους.

7.000 τυχεροί για το Allianz Arena!

Η επίσημη μπάλα του τελικού του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα αυτά βέβαια αφορούν μόνο τις 7.000 από τις συνολικά 62.500 θέσεις του «Allianz Arena», ενώ οι υπόλοιπες θα μοιραστούν ως εξής: Κάθε μια από τις δυο φιανλίστ θα πάρει 17.500 εισιτήρια, σαφώς λιγότερα από τα περσινά 25.000 που αναλογούσαν σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω φυσικά της μικρότερης χωρητικότητας της φετινής έδρας σε σχέση με το «Γουέμπλεϊ». Τα 20.500 εισιτήρια που απομένουν, προορίζονται για την λεγόμενη «ποδοσφαιρική οικογένεια», δηλαδή τις 53 ομοσπονδίες που ανήκουν στην ΟΥΕΦΑ, μαζί με τις υποχρεώσεις προς τους πολλαπλούς χορηγούς και τα διαπιστευμένα ΜΜΕ.

Πηγές: Marca & Sport

Βίντεο: Το τρέιλερ του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Allianz Arena».

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ