ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ζιλμπέρτο: "Επέστρεψα σπίτι μου"

Ζιλμπέρτο: "Επέστρεψα σπίτι μου"
Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά την άφιξη του στην Βραζιλία δήλωσε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού κουράστηκε να παίζει εννέα χρόνια στην Ευρώπη.

Ο 35χρονος αμυντικός μέσος μετά από έξι χρόνια στην Άρσεναλ και τρία στον Παναθηναϊκό, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Βραζιλία.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Μπέλο Οριζόντε μαζί με την οικογένεια του έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει υπογράψει με την Γκρέμιο.

" Πέρασα εννέα χρόνια στην Ευρώπη, έξι στην Άρσεναλ και τρία στον Παναθηναϊκό. Έκρινα πως είχε έρθει η ώρα να επιστρέψω. Θα πάω στο Πόρτο Αλέγκρε για να συζητήσω με τη διοίκηση τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Η συμφωνία με τη Γκρέμιο θα ενεργοποιηθεί την πρώτη Ιουλίου, επειδή το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό λήγει στις 30 Ιουνίου", ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε:

" Η συμφωνία έγινε γρήγορα και ήσυχα και γρήγορα. Είχαμε μία πρώτη επαφή τον Ιανουάριο, αλλά τότε είχα ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν με άφηναν να φύγω. Τώρα είχαμε ξανά επαφή και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Μέσα σε 4-5 μέρες συμφωνήσαμε σε όλα".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ