ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Zέεντορφ: "Με εμπνέει ο Φιλ Τζάκσον"

Zέεντορφ: "Με εμπνέει ο Φιλ Τζάκσον"

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο ενώ αποκάλυψε πως έχει για πρότυπο τον... Φιλ Τζάκσον.

Η σεζόν που διανύουμε είναι η τελευταία για τον Κλάρενς Ζέεντορφ πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και φαίνεται πως ο 37χρονος άσος έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα πως θα "σκοτώσει" τον παίκτη μέσα του για να ξεκινήσει μία νέα καριέρα, αυτή του προπονητή.

Οι φιλοδοξίες του μάλιστα δεν έχουν όρια, με τον πρώην άσο της Μίλαν να δηλώνει με περίσσή ειλικρίνια στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Globo.com" πως στόχος του είναι να γίνει ο κορυφαίος όλων.

"Θέλω να γίνω ο καλύτερος τεχνικός του κόσμου, αρχίζοντας από το μηδέν και χτίζοντας μία νέα καριέρα. Το πρότυπό μου; Ο Φιλ Τζάκσον", τόνισε αρχικά ο Ολλανδός μέσος, και πρόσθεσε αναφορικά με τον πολυνίκη κόουτς του NBA:

"Έχω ραντεβού μαζί του, δέχτηκε την πρότασή μου να συναντηθούμε για να μιλήσουμε. Με αυτόν ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε διαλογισμό, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό γκρουπ που νίκησε αντιπάλους όπως οι Λέικερς, η Βοστώνη, η Γιούτα".

Όσον αφορά στο φινάλε της καριέρας του που αχνοφαίνεται στο ορίζοντα, ο άσος της Μποταφόγκο ήταν ξεκάθαρος:

Zέεντορφ: "Με εμπνέει ο Φιλ Τζάκσον"

Θα βρεθούν εκ νέου κάτω από τη σκεπή της Μίλαν οι Μπερλουσκόνι και Ζέεντορφ;

"Προς το παρόν δεν σκέφτομαι όταν θα σταματήσω. Είμαι ήρεμος επειδή μέχρι τη στιγμή που αρέσει σε κάποιον αυτό που κάνει, πρέπει να το εκμεταλλεύεται.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που έχω κάνει ως παίκτης, μου αρέσουν οι προκλήσεις που με κάνουν να ωριμάζω, που μου δίνουν καθημερινά κίνητρα".

Σημειώνεται πως ο Ζέεντορφ φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ένα εκ των φαβορί για να διαδεχτούν τον Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν στο τέλος της σεζόν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως είναι ο "εκλεκτός" του Μπερλουσκόνι για τη θέση.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ