ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Χειρότερος του Νεϊμάρ ο Πελέ"

"Χειρότερος του Νεϊμάρ ο Πελέ"

Ο μάνατζερ του Νεϊμάρ έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Πελέ μετά το ατυχές σχόλιο του θρύλου του ποδοσφαίρου για την κόμη του άσου της Σάντος.

Το σχόλιο του Πελέ για τον Νεϊμάρ δεν έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το περιβάλλουν του διεθνή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Σε συνέντευξη του ο θρυλικός ποδοσφαιριστής είπε πως τον Νεϊμάρ τον απασχολούν περισσότερο τα μαλλιά του παρά η ομάδα. Τον χαρακτήρισε δε "συνηθισμένο ποδοσφαιριστή".

Λίγες ώρες μετά απάντησε για λογαριασμό του Νεϊμάρ, ο μάνατζερ του Βάγκνερ Ριμπέιρο. Ο ατζέντης τόνισε πως " αν ο Πελέ αγωνιζόταν σήμερα θα ήταν κατώτερος του Νεϊμάρ γιατί στην εποχή του ο αγωνιστικός χώρος ήταν μικρότερος και ήταν διαφορετική η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών"!

Ο απόλυτος θρύλος στην ιστορία της Σάντος δεν φαίνεται να είναι πια μεγάλος θαυμαστής του τωρινού αστεριού της ομάδας με τον Ριμπέιρο να προσθέται πως "τον Πελέ απασχολεί περισσότερο το ποδοσφαιρικό μέλλον των δύο εγγονών του". Αναφέρεται στον 14χρονο Οκτάβιο και τον 12χρονο Γκαμπριέλ, γιοι της πρόωρα χαμένης κόρης του Πελέ, Σάντρα Ρεχίνα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ