ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το καλωσόρισμα του Ροναλντίνιο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα

Το καλωσόρισμα του Ροναλντίνιο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Ροναλντίνιο θα αγωνίζονται και πάλι μαζί αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο με τον Ρόνι να καλωσορίζει τον πρώην μέσο του Τριφυλλιού.

Την πρώτη της προπόνηση είχε η Ατλέτικο Μινέιρο και έτσι συναντήθηκαν και πάλι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Ροναλντίνιο.

Ο πρώην αμυντικός μέσος του Τριφυλλιού και ο "Ρόνι" είχαν αγωνιστεί πολλές φορές μαζί με τη φανέλα της Σελεσάο και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν για χάρη ενός συλλόγου.

Η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τις αγωνιστικές ικανότητες του άλλου είναι γνωστή από το παρελθόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζιλμπέρτο είχε ζητήσει από τον Βενγκέρ να πάρει τον Ρόνι στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2008 ο άλλοτε αρχηγός της Σελεσάο αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα του Λονδίνου και λίγο πριν πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει η Άρσεναλ τον Ροναλντίνιο.

Τότε δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του, αλλά σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στην ίδια ομάδα. Τη Δευτέρα ο Ρόνι καλωσόρισε ως... παλιός τον Ζιλμπέρτο στην Ατλέτικο Μινέιρο και μέσα από το προφίλ του στο "twitter" δεν έκρυψε την χαρά του που θα παίξουν και πάλι μαζί.

"Μεγάλος παίκτης και μεγάλο θηρίο. Καλώς ήρθε και πάλι"ήταν το χαρακτηριστικό του τιτίβισμα το οποίο συνοδεύτηκε και από την ανάλογη φωτογραφία.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ