ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τίτλοι τέλους για Ραμάλιο και Φλουμινένσε

Τίτλοι τέλους για Ραμάλιο και Φλουμινένσε

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φλουμινένσε αποτελεί ο Μουρισί Ραμάλιο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος τεχνικός με ανακοίνωσή του, λίγες ώρες μετά από τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι με την Φλαμένγκο.

Ο Μουρισί Ραμάλιο, είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφασή του, αλλά περίμενε να την ανακοινώσει μετά το σπουδαίο σαββατιάτικο ματς, για το πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το συμβόλαιο του Ραμάλιο με την Φλουμινένσε, έληγε το 2012, αλλά ο 56χρονος τεχνικός, θεώρησε πως ο κύκλος του στον σύλλογο έκλεισε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

Αναμφίβολα αυτή η εξέλιξη, συνιστά ένα μεγάλο πλήγμα για την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, αφού ο Ραμάλιο θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές της πατρίδας του. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα, αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αλλά η διοίκηση της "Φλου" δεν τον άφησε να αναλάβει τα ηνία της "σελεσάο".

Ο έμπειρος κόουτς, έκανε μέσω της ανακοίνωσής του και έναν μίνι απολογισμό της θητείας του στη Φλουμινένσε, τονίζοντας πως εκπληρώθηκε ο ένας από τους δυο στόχους που είχε θέσει εξ' αρχής. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μουρισί Ραμάλιο:

Πήρα την απόφαση αυτή πριν μέρες, αλλά λόγω του ντέρμπι σήμερα, θεώρησα σωστό να περιμένουμε για το παιχνίδι. Όταν ήρθα στην ομάδα, οριοθετήσαμε τους εξής δυο στόχους. Ο ένας να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και ο άλλος η βελτίωση της δομής του συλλόγου. Ο πρώτος εκπληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010, αλλά ο άλλος δεν εκπληρώθηκε.

Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου κατά την περίοδο αυτή και να πω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους οπαδούς της Φλουμινένσε για την υποστήριξή τους. Εύχομαι καλή τύχη και επιτυχία στο διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους υπαλλήλους και τους οπαδούς.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ