ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στη Βιτόρια ο Σαλίνο

Στη Βιτόρια ο Σαλίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή στη Βραζιλία για τον 31χρονο πρώην δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνο, καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιτόρια της Μπαΐα. Ως "χριστουγεννιάτικο δώρο" τον ανακοίνωσε η ομάδα.

Μετά από επτά χρόνια περιπλάνησης σε Πορτογαλία (κυρίως) κι Ελλάδα, αφού έμεινε έξι μήνες χωρίς ομάδα από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Λεάντρο Σαλίνο, συμφώνησε με τη Βιτόρια Μπαΐα και θα είναι παίκτης της "ρουμπρο-νέκγρο" μέχρι το Δεκέμβριο του 2017.

Η Βιτόρια τερμάτισε στη 16η θέση - σε σύνολο 20 ομάδων - στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες και παρέμεινε στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, καθώς υποβιβάστηκε η Ιντερνασιονάλ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιστορική ομάδα της χώρας, η οποία εδρεύει στην ιστορική πρώτη πρωτεύουσα αυτής. Έφθασε κοντά στον τίτλο το 1993 (τερμάτισε δεύτερη) κι έχει κατακτήσει 28 φορές το πολιτειακό πρωτάθλημα.

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Η Βιτόρια ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαλίνο ως... "χριστουγεννιάτικο δώρο". Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των "λιονταριών", "το πολυαναμενόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο".

Στη Βιτόρια ο Σαλίνο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ