ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρονάλντο: "Ασεβής ο Φέργκιουσον"!

Ρονάλντο: "Ασεβής ο Φέργκιουσον"!

Ο Άλεξ Φέργκιουσον τον αποκάλεσε "χοντρό" συγκρίνοντάς τον με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το "φαινόμενο" έπιασε το γάντι που του πέταξε ο τεχνικός της ManUtd. Διαβάστε την... πληρωμένη απάντησή του.

"Να συγκρίνουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον παλιό Ρονάλντο, τον χοντρό; Μία δεκαετία πριν, ο Ρονάλντο ήταν στα καλύτερά του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης.

Δεν χάνει ποτέ παιχνίδι, είναι πολύ δυνατός σε θέμα φυσικής κατάστασης, πολύ ταχύς, καλός και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι.

Έχουν δύο διαφορετικά στιλ όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιο ολοκληρωμένος", ήταν το σχόλιο του που είχε κάνει ο Φέργκιουσον την παραμονή του Μάντσεστερ-Ρεάλ, με την απάντηση από τον... θιγμένο Ρονάλντο να έρχεται την Τετάρτη.

Ρονάλντο: "Ασεβής ο Φέργκιουσον"!

"Χοντρός; Δεν με έχει δει. Έχω χάσει 17 κιλά στο Medida Certa", δήλωσε αρχικά αστειευόμενος ο Ρονάλντο, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι της πατρίδας του, για να προσθέσει:

"Σέβομαι την άποψή του, δεν παριστάνω σε όλους τον καλό. Είμαι χαρούμενος για αυτά που έκανα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήμουν ο κορυφαίος στον κόσμο.

Ο Φέργκιουσον έδειξε ασέβεια προς το πρόσωπό μου, η συμπεριφορά αυτή δεν ταιριάζει σε έναν Σερ".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ