ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρομπέρτο Κάρλος εναντίον οπαδών

Corinthians players Ronaldo (L), William and Roberto Carlos (R) react after their Copa Libertadores soccer match against  Flamengo in Sao Paulo May 5, 2010.  REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL - Tags: SPORT SOCCER)
Corinthians players Ronaldo (L), William and Roberto Carlos (R) react after their Copa Libertadores soccer match against Flamengo in Sao Paulo May 5, 2010. REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Κορίνθιας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ρονάλντο να σταματήσει την μπάλα πιστεύει ο Ρομπέρτο Κάρλος. "Δεν είναι αληθινοί φίλαθλοι", συμπλήρωσε ο 37χρονος αμυντικός.

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε στην επίσημη του τοποθέτηση πως οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Κορίνθιας εναντίον του έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του να σταματήσει την μπάλα. Ωστόσο ο φίλος του Ρομπέρτο Κάρλος εμφανίστηκε σίγουρος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως οι επιθέσεις των φιλάθλων προς το "Φαινόμενο" ήταν καθοριστικός παράγοντας.

" Ήταν ένας σημαντικός λόγος για να πάρει αυτή την απόφαση. Είμαι χρόνια στο χώρο και είμαι σίγουρος πως ο Ρονάλντο δεν σταμάτησε το ποδόσφαιρο εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που είχε", δήλωσε αρχικά ο Ρομπέρτο Κάρλος.

" Αποσύρθηκε εξαιτίας της επίθεσης των οπαδών προς το πρόσωπο του. Δεν είναι αληθινοί φίλαθλοι αυτοί. Ήρθαν και επιτέθηκαν στους παίκτες και επικεντρώθηκαν σε δύο άτομα. Στον Ρονάλντο και στον Ρομπέρτο Κάρλος", συνέχισε ο 37χρονος αμυντικός ο οποίος στο Μουντιάλ του 1994 ήταν στο ίδιο δωμάτιο με το "Φαινόμενο".

Το αρρωστημένο κλίμα που επικρατεί στην Κορίνθιας ήταν και ο λόγος για τον οποίο έφυγε και ο ίδιος από την ομάδα και πήγε στη Ρωσία και στην Ανζί. " Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, είχα σκοπό να ανανέωνα και το 2012 και να έπαιζα άλλον ένα χρόνο. Αλλά πήρα την απόφαση να φύγω γιατί αυτές οι καταστάσεις δεν αρέσουν σε κανέναν ποδοσφαιριστή", κατέληξε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ