ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρομάριο: "Πελέ, βούλωσέ το"!

Ρομάριο: "Πελέ, βούλωσέ το"!

Η κόντρα των δύο μεγάλων γκολτζήδων του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου δεν έχει τέλος Διαβάστε τα μειωτικά σχόλια του θρυλικού Ρομάριο για τον "βασιλιά" Πελέ.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πελέ, ότι ο Ρομάριο κατηγορεί τώρα για διαφθορά τον πρόεδρο της CBF, Ρικάρντο Τεσέιρα, μόνο και μόνο για να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από τα τελικά του Μουντιάλ του 1998, έκανε τον "άσπονδο φίλο του" να εκραγεί!

"Είχα υποσχεθεί να μη μιλήσω ποτέ ξανά για τον Παλέ, επειδή λέει τόσες πολλές μαλ@@@ες!. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τίποτα από νόμους. Θα πρέπει να σκάσει", τόνισε οργισμένος ο πρώην άσος της σελεσάο και νυν γερουσιαστής στο βραζιλιάνικο κοινοβούλιο, για να προσθέσει:

"Είμαι 45 ετών και γνωρίζω πολλά πράγματα. Αυτό που ειπώπθηκε για εκδίκηση είναι ηλιθιότητα. Αυτά που λέω για τον Τεσέιρα είναι αυτά που βλέπω.

Δεν κερδίζω τίποτα από την CFB. Ίσως να έχει κέρδη ο Πελέ και να είναι αυτός ο λόγος που κάνει τέτοια σχόλια για μένα".

Υπενθυμίζεται φυσικά ότι ο πόλεμος των δύο είναι "αιώνιος" και έχει να κάνει με τον τίτλο του κορυφαίου στην πατρίδα του, με τον Πελέ να έχει μιλήσει αρκετές φορές υποτιμητικά για τον Βραζιλιάνο που μαζί με εκείνον έχει σπάσει το φράγμα των 1000 γκολ κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ