ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρομάριο: "Για τα σκ@@@ η Εθνική Βραζιλίας"

Ρομάριο: "Για τα σκ@@@ η Εθνική Βραζιλίας"

Ο Ρομάριο εξαπέλυσε μύδρους κατά της "σελεσάο" λέγοντας πως το υπάρχον ρόστερ κινδυνεύει με διασυρμό στο Μουντιάλ του 2014 ενώ υπέδειξε και τον αντικαταστάτη του Μάνο Μενέζες!

Όλοι οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι ονειρεύονται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να θριαμβεύει μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι του 2014 και να ράβει το έκτο αστέρι στη φανέλα όμως ο Ρομάριο μόνο αισιόδοξος δεν είναι ενόψει του ερχόμενου Μουντιάλ.

Ο άλλοτε κανονιέρης των γηπέδων παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα τηςε πατρίδας του "O Dia" όπου μίλησε με άκρως υποτιμητικά σχόλια για την νυν ομάδα της Βραζιλίας ενώ δεν δίστασε να ζητήσει και την αλλαγή του Μενέζες με τον νυν τεχνικό της Φλαμένγκο, Ζοέλ Σαντάνα.

"Αυτή η Βραζιλία είναι για τα σκ... Με αυτό το ρόστερ θα είναι δύσκολο ακόμα και να περάσει από τη φάση των ομίλων.

Παρόλα αυτά έχουμε ακόμα δύο χρόνια να προετοιμαστούμε ώστε να καταφέρουμε να αποφύγουμε αυτή τη ντροπή.

Πιστεύω ότι ο Σαντάνα θα πρέπει να πρέπει να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας. Δεν τον θεωρώ καθόλου παρωχημένο", τόνισε ο Ρομάριο, ο οποίος κατηγόρησε ακόμα και την οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ.

"Είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε για να κλέψει τα χρήματα του κόσμου. Είναι καλό που προστέθηκαν σε αυτή την Επιτροπή οι Ρονάλντο και Μπεμπέτο.

Δεν ξέρουν πολλά πράγματα να κάνουν όμως το σίγουρο είναι πως άλλαξαν το πρόσωπο της επιτροπής", κατέληξε.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ