ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ριβάλντο: "Μην έρθετε στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ριβάλντο: "Μην έρθετε στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Με αφορμή τη ληστεία και δολοφονία νεαρής κοπέλας, ο Ριβάλντο μέσω Instagram καλεί όσους έχουν σκοπό να επισκεφθούν τη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να μη το κάνουν.

Μια 17χρονη Βραζιλιάνα έπεσε θύμα ληστείας και δολοφονήθηκε την ώρα που επισκεπτόταν τη μητέρα της στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, Ριβάλντο, από το Ιnstagram, απηύθυνε έκκληση σε όλους όσους σκοπό να επισκεφθούν τη Βραζιλία τον προσεχή Αύγουστο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να μην το κάνουν και να μείνουν στις πατρίδες τους.

"Σήμερα το πρωί, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ληστές σκότωσαν αυτό το 17χρονο κορίτσι. Η κατάσταση είναι κάθε μέρα και χειρότερη στη Βραζιλία. Συμβουλεύω όλους όσοι έχουν την πρόθεση να επισκεφθούν τη Βραζιλία ή να έρθουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μείνουν στις πατρίδες τους. Εδώ ρισκάρουν τη ζωή τους. Για να μην αναφέρουμε την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και όλο αυτό το χάος στη βραζιλιάνικη πολιτική. Μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση της Βραζιλίας μας", ήταν το μήνυμα του "Ρίμπο".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ