ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πάτο: "Θα είμαι πάντα δεμένος με τη Μίλαν"

Πάτο: "Θα είμαι πάντα δεμένος με τη Μίλαν"

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Κορίνθιανς, ο Αλεσάντρο Πάτο ευχαρίστησε άπαντες στη Μίλαν για τα πέντε χρόνια που πέρασε στην Ιταλία και τόνισε ότι επέλεξε να φύγει για να παίζει περισσότερο.

"Θέλω να χαιρετήσω αλλά κυρίως να τους ευχαριστήσω όλους. Από τον πρόεδρο μέχρι πάρα πολλούς ανθρώπους της Μίλαν με τους οποίους δούλεψα μαζί σε αυτά τα αξέχαστα χρόνια στο Μιλάνο.

Πηγαίνω στη Βραζιλία, στην Κορίνθιανς, για να μου δοθεί η δυνατότητα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα των "ροσονέρι", και συμπλήρωσε:

"Δεν θα είναι όμως εύκολο να ξεχάσω τη Μίλαν. Είμαι και θα είμαι πάντα δεμένος με αυτή τη φανέλα, αυτά τα χρώματα και όλους τους ροσονέρι οπαδούς.

Κυρίως πηγαίνει σε αυτούς, αυτή τη στιγμή, η σκέψη μου και το μεγαλύτερο ευχαριστώ".

AC Milan's Alexandre Pato celebrates after scoring against Malaga during their Champions League Group C soccer match at San Siro stadium in Milan November 6, 2012. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) 
Picture Supplied by Action Images
AC Milan's Alexandre Pato celebrates after scoring against Malaga during their Champions League Group C soccer match at San Siro stadium in Milan November 6, 2012. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Υπενθυμίζεται πως η Κορίνθιανς απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Μίλαν έναντι 15.000.000 ευρώ και ότι ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας μόλις περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ σε περίπτωση μελλοντικής πώλησής του συμφωνήθηκε πως στον Πάτο θα πάει το 40% του ποσού ενώ ο σύλλογος από το Σάο Πάουλο θα καρπωθεί το υπόλοιπο 60%.

Στα αξιοσημείωτα επίσης της καριέρας του στη Μίλαν είναι πως σκόραρε τόσο στο πρώτο επίσημο ματς του, στις 13 Ιανουαρίου του 2008 κόντρα στη Νάπολι στο "Σαν Σίρο" (5-2) όσο και στο τελευταίο, στις 21 Νοεμβρίου του 2012 στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" απέναντι στην Άντερλεχτ (3-1).

Διαβάστε στο Sport24.gr για όλες τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ