ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Παρουσίασε Ντιόγκο η Παλμέιρας

Παρουσίασε Ντιόγκο η Παλμέιρας

Ο Ντιόγκο υπέγραψε στην Παλμέιρας και παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με τους Ροντόλφο και Φράνσα, ενώ ανακοινώθηκε και ο Λούσιο

Ο Ντιόγκο είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της Παλμέιρας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και παρουσιάστηκε μαζί με τους Ροντόλφο και Φράνσα.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει δηλαδή να παίζει στην 1η κατηγορία, καθώς ο ιστορικός σύλλογος του Σάο Πάουλο κέρδισε την άνοδο, τερματίζοντας στην κορυφή της 2ης κατηγορίας.

Θυμίζουμε πως έπαιζε στην Πορτουγκέζα, η οποία αρχικά δεν υποβιβάστηκε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβρη, αλλά αυτό έγινε αργότερα μέσω δικαστηρίου, καθώς τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών λόγω χρησιμοποίησης τιμωρημένου παίκτη.

Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο Ντιόγκο είχε εκφράσει τον προβληματισμό του είχε αναφέρει πως είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Πορτουγκέζα, κάτι που τελικά έγινε.

Η Παλμέιρας είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Βραζιλία, καθώς έχει 8 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, τις περισσότερες μαζί με την Σάντος ( δείτε αναλυτικά τις κατακτήσεις).

Παρουσίασε Ντιόγκο η Παλμέιρας

"Θέλω να κάνω πράγματα που έκανα στον Ολυμπιακό και στην Πορτουγκέζα", τόνισε ο 26άχρονος επιθετικός, ο οποίος αποκάλυψε πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο για τα γκολ που θα πετύχει και τους στόχους της ομάδας.

Θα έχει έτσι κίνητρο να σκοράρει για να παίρνει περισσότερα χρήματα, κάτι που είναι καλό και για τον ίδιο για την ομάδα, όπως τόνισε.

Πέρσι στην Πορτουγκέζα φορούσε το "7", αλλά τώρα θα έχει την φανέλα με το "17", μία αλλαγή, ενώ δεν βλέπει αυτήν την μεταγραφή σαν την τελευταία ευκαιρία στην καριέρα του, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν είναι 35 ετών (ακολούθησαν γέλια).

Παρουσίασε Ντιόγκο η Παλμέιρας

Ανακοίνωσε και Λούσιο

Λίγο μετά την παρουσίαση των Ντιόγκο, Ροντόλφο και Φράνσα, η Παλμέιρας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λούσιο, καθώς ο 35άχρονος αμυντικός πέρασε επιτυχημένα τις ιατρικές εξετάσεις (έπαιζε Σάο Πάουλο).

Παρουσίασε Ντιόγκο η Παλμέιρας
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ