ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Ο Φαλκάο καλύτερος από Ρονάλντο"!

"Ο Φαλκάο καλύτερος από Ρονάλντο"!

Ο Πελέ υποστήριξε ότι ο Ρονάλντο έχτισε τόσο μεγάλο όνομα επειδή έπεσε πάνω στην εποχή των μίντια, καθώς και ότι υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι παίκτες που ήταν καλύτεροι από το "φαινόμενο"!

"Ο Ρόνι ήταν ένας από τους πιο μεγάλους παίκτες της ιστορίας χάρη επίσης στο γεγονός ότι έπαιξε στην εποχή των μίντια", τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Σάο Πάουλο το "μαύρο διαμάντι" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, και πρόσθεσε:

"Εκτός από μένα όμως, καλύτεροι από εκείνον ήταν σίγουρα ο Γκαρίντσα, ο Τοστάο, μέχρι και ο Φαλκάλο, που ήταν πραγματικά ο βασιλιάς της Ρόμα.

Εκείνοι έχουν μείνει στη μνήμη του κόσμου αν και, όταν έπαιζαν, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης όπως σήμερα.

Εάν ήμουν εγώ στη θέση του Ρονάλντο θα είχα αποχωρήσει το 2009. Εκείνη ήταν η ιδανική στιγμή. Πάντως δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ρονάλντο απέτυχε".

Κίνδυνος ενόψει Μουντιάλ και Ολυμπιακών Αγώνων

Πέρα από τις "σπόντες" του για το "φαινόμενο", ο Πελέ ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τη χώρα του, κρούοντας καμπανάκι κινδύνουν ενόψει της διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2014 αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο το 2016.

"Η Βραζιλία διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να πάθει πατατράκ, έτσι όπως πηγαίνουν τα έργα. Έχω μιλήσει με τον Πλατινί και άλλα άτομα, και είναι όλοι τους ανήσυχοι.

Τα κυριότερα προβλήματα είναι η κατασκευή των σταδίων που έχει καθυστερήσει, το Σάο Πάουλο που έχει μείνει πίσω όσον αφορά στα έργα και όλα τα προβλήματα που έχουμε με τα αεροδρόμια.

Ακόμα και οι άνθρωποι της FIFA ρωτούν να μάθουν τι γίνεται στη Βραζιλία. Παλέψαμε για να φιλοξενήσουμε το Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο ζητώντας ψήφους και τώρα τα έργα έχουν καθυστερήσει. Η Βραζιλία είναι υποχρεωμένη να είναι έτοιμη.

Πολλοί παραλληλίζουν την κατάσταση με τη Νότια Αφρική, όμως εκεί ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί, επενέβη ο Μπιλ Γκέιτς για να βοηθήσει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ