ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντούνγκα: "Εγώ αποφασίζω"

Ντούνγκα: "Εγώ αποφασίζω"

Στη διαμάχη μεταξύ Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα για περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Κάρλος Ντούνγκα, "ξεκαθάρισε" τα πράγματα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, μετά τον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει στις τάξεις της ομάδας του για το περιβραχιόνιο του αρχηγού απάντησε στις δηλώσεις του πρώην κατόχου του, Τιάγκο Σίλβα, για το νυν, Νεϊμάρ, ξεκαθαρίζοντας πως στη "σελεσάο", είναι ο προποητής που αποφασίζει.

"Κανένας δε χάνει τίποτα, όταν φτάνει στην εθνική. Κανένας δεν είναι κάτοχος κανενός. Η εθνική είναι εθνική. Εδώ πρέπει να κατακτήσεις αυτό που θέλεις, μέρα με τη μέρα, δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο, προπόνηση με την προπόνηση, δουλεύοντας.

Δουλεύουμε για να ανακτήσουμε τα σκήπτρα. Είμαι ο προπονητής και είμαι αυτός που αποφασίζει", δήλωσε ο Ντούνγκα απαντώντας στις δηλώσεις του "πικραμένου" Τιάγκο Σίλβα ότι αισθάνεται απογοητευμένος από την απώλεια του περιβραχιονίου και τη στάση του νέου κατόχου του, Νεϊμάρ, που δεν μίλησε μαζί του, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ