ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νεϊμάρ ο νέος αρχηγός

Νεϊμάρ ο νέος αρχηγός

Ο Ντούνγκα αποφάσισε να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Τιάγκο Σίλβα και να το δώσει στον Νεϊμάρ. Διαβάστε πώς το αιτιολόγησε.

Την πρώτη του σημαντική παρέμβαση ως τεχνικός της Βραζιλίας έκανε ο Ντούνγκα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ θα είναι ο νέος αρχηγός της "seleção" παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Τιάγκο Σίλβα.

Μπορεί ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα να είναι αρκετά νεαρός, αλλά ο Ντούνγκα δεν δίστασε να του προσθέσει επιπλέον ευθύνες εξηγώντας την απόφασή του με τις ακόλουθες δηλώσεις: "Παρά την ηλικία του έχει πολύ καλή στάση. Ο αρχηγός είναι σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες του γενικά. Ο Νεϊμάρ είναι μία πολύ καλή επιλογή. Του αρέσουν οι προκλήσεις, του αρέσει να νικάει. Μιλήσαμε γι' αυτή την επιλογή, είναι πολλές οι ευθύνες. Είναι μία σημαντική στιγμή για την καριέρα του και την ομάδα".

Ακόμη προσέθεσε: "Πρέπει να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα και να μεγαλώσει ως παίκτης ο Νεϊμάρ. Δεν θέλουμε μόνο έναν ηγέτη. Κάθε φορά που η Βραζιλία κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε ηγέτες με προσωπικότητα. Θέλουμε περισσότερους παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά στην ομάδα".

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι του Νεϊμάρ ως αρχηγού θα είναι την Κυριακή κόντρα στην Κολομβία στο Μαϊάμι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ