ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νέες αλλαγές από Ντούνγκα!

Νέες αλλαγές από Ντούνγκα!

Ακόμη και ποδοσφαιριστή που αρνήθηκε τη "σελεσάο" το 2011, κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, για τα φιλικά με Αργεντινή και Ιαπωνία, στο πλαίσια των αλλαγών που προωθεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Ντούνγκα, είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στη "σελεσάο" και το αποδεικνύει έμπρακτα ετοιμάζοντας νέες αλλαγές για τις φιλικές αναμετρήσεις με Αργεντινή και Ιαπωνία, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσα σε αυτές και τον Μάριο Φερνάντες που είχε αρνηθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το 2011.

Ο δεξιός μπακ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάριο Φερνάντες, είχε αρνηθεί την εθνική Βραζιλίας το 2011 όταν κλήθηκε από τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Μάριο Μενέζες, αλλά κλήθηκε εσχάτως από το νέο, Ντούνγκα για τα φιλικά με Αργεντινή και Ιαπωνία.

Εκτός φυσικά είναι ο Μάικον, κάτι άλλωστε που ήταν και αναμενόμενο μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει, αν και το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει αυτό, δεν έχει απομακρυνθεί τελείως. Εκτός και ο Χουλκ, για ιατρικούς όμως λόγους και σε συνεννόηση με το επιτελείο της Ζενίτ. Νέο πρόσωπο και ο Ντοντό της Ίντερ για το φιλικά με Αργεντινή στις 11 Οκτωβρίου στο Πεκίνο και με Ιαπωνία τρεις ημέρες αργότερα στη Μαλαισία.

Αναλυτικά η επιλογή του Ντούνγκα:

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ραφαέλ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Νταβίντ Λουίζ (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν), Ζιλ (Κορίνθιανς), Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι), Ντοντό (Ίντερ), Ντανίλο (Πόρτο), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Μέσοι: Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ελίας (Κορίνθιανς), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ραμίρες (Τσέλσι), Έβερτον Ριμπέιρο (Κρουζέιρο), Ουίλιαν (Τσέλσι), Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Γκουλάρτ (Κρουζέιρο), Οσκάρ (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ρομπίνιο (Σάντος), Ταρντέλι (Ατλέτικο Μινέιρο)

Πηγές: Oglobo, Lance

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ