ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μύλος με Μπερνάρντ

Μύλος με Μπερνάρντ

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει αποδεχτεί την πρόταση της Σαχτάρ, για τον Μπερνάρντ, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο.

Ο Μπερνάρντ φαίνεται πως είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο που θα φύγει από τη Βραζιλία για την Ευρώπη.

Ο 20χρονος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πάρα πολλών συλλόγων με τις Πόρτο και Σαχτάρ να είναι τελικά αυτές που παραμένουν ακόμα στη μάχη της διεκδίκησής του.

Αυτή τη στιγμή οι Ουκρανοί μοιάζουν να είναι το φαβορί για την απόκτησή του, καθώς τα έχουν βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μινέιρο, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου με δηλώσεις του: "Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, την Τετάρτη ίσως παίξει για τελευταία φορά με τον σύλλογο. Η ομάδα είναι η Σαχτάρ. Η πρόταση που έκαναν καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Αν θέλει ο Μπερνάρντ θα πάει. Αν δε θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι στο χέρι του, πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα. Αν δε θέλει κανείς δε θα τον αναγκάσει".

Ωστόσο, αντίθετη με τη μετακίνηση του παίκτη στην Ουκρανία είναι η πλευρά του παίκτη με τον πατέρα του να δηλώνει στο "Mainsfutebol": "Νομίζω πως η Ατλέτικο Μινέιρο θα έπρεπε να σεβαστεί την επιθυμία του. Καταλαβαίνω πως η Ατλέτικο θέλει περισσότερα χρήματα, αλλά ο παίκτης δεν είναι κουτάβι. Έδωσε πάρα πολλά στον σύλλογο, θέλει να πάει στην Πόρτο και θα έπρεπε να προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία.

Είναι πολύ συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω πως αν πάει στην Ουκρανία θα χάσει έδαφος. Δεν το σκέφτεται καν. Στην Πορτογαλία είναι διαφορετικά. Ο (Λουίζ Φελίπε) Σκολάρι βλέπει πάρα πολλά ματς στην Πορτογαλία. Για εκείνον θα ήταν πιο σημαντικό να παίξει στην Πορτογαλία απ' ό,τι να μείνει".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ