ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με Ρομπίνιο η "seleção"

Με Ρομπίνιο η "seleção"

Ο Ρομπίνιο της Μίλαν είναι ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Κόστα στην εθνική Βραζιλίας, ενώ κλήθηκε και ο Ουίλιαν της Τσέλσι. Δείτε την 22άδα του Σκολάρι

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, κάλεσε στην αποστολή για τα φιλικά με Ονδούρα και Χιλή τον Ρομπίνιο.

Ο επιθετικός της Μίλαν ουσιαστικά αντικαθιστά τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος επέλεξε να παίξει με την εθνική Ισπανίας.

Η Βραζιλία επειδή είναι διοργανώτρια του Μουντιάλ δεν έχει επίσημα παιχνίδια, ο Ντιέγκο Κόστα είχε παίξει μόνο φιλικά, έτσι είχε δικαίωμα να επιλέξει την Ισπανία και το έπραξε.

Ο Τιάγκο Σίλβα επέστρεψε, αν και προέρχεται από τραυματισμό, εκτός έμεινε ο συμπαίκτης του στην Παρί, Λούκας Μόουρα, επειδή έχει χάσει την θέση βασικού στην ομάδα του, αλλά και ο Αλεσάντρε Πάτο της Κορίνθιανς, ενώ για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια κλήθηκε ο Ουίλιαν της Τσέλσι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες

Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο)

Αμυντικοί

Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μαξουέλ (Παρί ΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μάικον (Ρόμα), Μαρσέλο (Ρεάλ)

Μέσοι

Λούκας Λέιβα (Λίβερπουλ), Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Παουλίνο (Τότεναμ), Ερνάνες (Λάτσιο), Ραμίρες, Ουίλιαν, Οσκάρ (Τσέλσι), Μπερνάρντ (Σαχτάρ)

Επιθετικοί

Χουλκ (Ζενίτ), Ρομπίνιο (Μίλαν), Νειμάρ (Μπαρτσελόνα), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)

Με Ρομπίνιο η "seleção"
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ