ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ιδανική η Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Ιδανική η Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Ο πατέρας του Νεϊμάρ εκτιμά πως η Μπαρτσελόνα είναι η ιδανική ομάδα για τον γιο του, αλλά τόνισε πως θα φύγει από την Σάντος το 2014

Η Μπαρτσελόνα είναι η ιδανική ομάδα για να συνεχίζει την καριέρα του ο Νεϊμάρ, όταν πάρει μεταγραφή από την Σάντος, σύμφωνα με τον πατέρα του.

Παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως η επιθυμία του γιού του είναι να φύγει από την Βραζιλία για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Είναι γνωστό όμως πως το πρώτο όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει είναι να οδηγήσει την εθνική Βραζιλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2014, το οποίο διεξάγεται στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να φύγει από την Σάντος πριν το 2014, έτσι ώστε να μην ρισκάρει την παρουσία του στο ρόστερ και στην 11άδα βέβαια της "σελεσάο" στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Ο Νεϊμάρ δεν μπορεί ακόμη να φύγει, πρέπει να μείνει στην Βραζιλία, διότι όσο περισσότερο μείνει, τόσο το καλύτερο για την Βραζιλία. Έχει άλλωστε και την βοήθεια των χορηγών", τόνισε ο πατέρας του διεθνή άσου.

"Ναι, έχει την επιθυμία να φύγει. Αυτό θα κάνει το 2014. Για αυτό άλλωστε το συμβόλαιό του επεκτάθηκε μέχρι το 2015, έτσι ώστε να πάει στο Μουντιάλ και μετά να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο".

Αφού ανέφερε πως ο γιος του είναι χαρούμενος στην Σάντος, ζήτησε υπομονή από όλους αυτούς που περιμένουν πολλά από αυτόν, καθώς είναι μόλις 20 ετών.

Ο Νεϊμάρ είναι ξεχωριστός, σύμφωνα με τον πατέρα του, διότι όταν ήταν 13 ετών η Σάντος του έδωσε 1.000.000 δολάρια για να μην πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα είναι ο πρώτος Βραζιλιάνος που φεύγοντας για την Ευρώπη θα έχει ήδη εξασφαλισμένη την οικονομική του ανεξαρτησία.

"Η Μπαρτσελόνα είναι φυσικά ο ιδανικός προορισμός για τον Νεϊμάρ. Το ποδόσφαιρο που παίζει ταιριάζει με τον Νεϊμάρ. Η Μπάρτσα βάζει γκολ μέσα από την περιοχή, όπως και αυτός".

"Πρέπει όμως να περιμένουμε, καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η Μπαρτσελόνα θα θέλει τον Νεϊμάρ το 2014. Ούτε αν και ο ίδιος θα θέλει τότε να πάει στην Μπαρτσελόνα. Πρέπει λοιπόν μέχρι τότε να μείνουμε σιωπηλοί".

"Ακόμη δεν είναι στο επίπεδο των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μπορεί να φτάσει ψηλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να τον προσέχουμε και να τον φροντίζουμε".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ